Naar boven

Casual herenmodeMet casual kan je alle kanten op en bepaal je volledig jouw eigen stijl. Combineren en experimenteren is de sleutel tot een geslaagde casual look. Onze modeadviseurs geven je graag stijladvies voor de best passende outfit.


Casual, comfortabel en netjes!

Bij casual kleding denk je gelijk aan comfortabel en vrije tijd, maar ook voor de iets nettere kleedmomenten kan je casual kleding dragen. Met smart casual behoud je de comfort van casual kleding maar dan met een iets nettere uitstraling.

Vrij en ongedwongen; dé stijl voor de man van nu. 

 

Casual trends: zomer 2018

Het nieuwe seizoen brengt vooral veel kleur met zich mee. Een kleur waar we echt niet omheen kunnen is legergroen. Zowel in jassen als in overhemden zien we veel groen. Zo heeft R2 een groen overhemd met bloemenprint in de kraag. Net als op de jeansafdeling zie je ook hier ‘bohemian’ invloeden terugkomen. Gaat jouw voorkeur toch niet zo uit naar prints en veel kleur? Dan hebben we uiteraard ook nog vele effen items voor je in petto. Ga voor een Scandinavische stijl: effen kleuren, luxe stoffen, no-nonsense en vooral erg comfortabel. Merken als Minimum, Kultivate, Drykorn en Plain passen dan helemaal bij jou. Stoere jacks (Elvine) met opvallende details maken dit voorjaar jouw outfit helemaal af! 


Bekijk ook eens de collecties van Vanguard en State of Art voor een geslaagde (smart) casual look. 

 
 
 
Jeansafdeling
Casual afdeling