Naar boven

Jeans


Een goede jeans mag écht niet meer ontbreken in je kledingkast; het is de basis van je outfit. Van stoere, ruige jeans tot gekleurde chino’s: bij Lodewijk Mode voor Mannen heb je een breed assortiment aan broeken en jeans. Populaire jeansmerken bij Lodewijk Mode zijn o.a. PME LEGEND, G-Star, Amsterdams Blauw, No Excess en Chasin’.

Jeanstrends voor zomer 2018

Met een denim wordt het nooit saai in je kledingkast! Nonchalant met een zweem van hip en zelfverzekerdheid zet door in dé jeans voor deze zomer: de tapered jeans. Tapered jeans zitten prettig, geven ruimte op je bovenbenen en zijn vanaf je knie juist iets smaller. Zo zit je jeans heerlijk comfortabel én krijg je een slanke look. Ga bij Lodewijk Mode voor een mooie tapered jeans van bijvoorbeeld G-Star! Combineer je jeans met een paar stoere (witte) sneakers en maak je outfit helemaal af. Daarnaast blijft de destroyed jeans in 2018 zeer populair: van kneecut tot heavy destroyed. In de warme zomermaanden mogen shorts ook zeker niet ontbreken in je kast! Ga voor een mooie pasteltint of juist een comfortabele chino. Deze stoere shorts combineer je weer met een net overhemd, and you are good to go! Nieuw op onze jeansafdeling zijn de jeans van Levi's! 

Ben je op zoek naar dé perfecte jeans of broek? Laat je dan adviseren door onze vakkundige mode-adviseurs! 

 

Jeans nu ook geschikt voor smart casual

Een merkbare verandering in de jeans is de vervaging van de scheidingslijn tussen jeans en casual. De jeans kan in combinatie met een stijlvol colbert, nu ook gedragen worden bij smart casual. Zo creëer je een stoere, mannelijke maar toch nette look.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Jeans Afdeling
Casual afdeling
Business
Trouwen