Trouwpakken FrieslandKen je dat gevoel, een pak dat je als gegoten zit? Dat gevoel willen wij jou geven bij het dragen van een trouwpak. Met een mooi trouwpak maken wij van jouw trouwdag de mooiste dag uit je leven. Natuurlijk staat de bruid in de spotlights, maar ook jij mag opvallen!

A perfect match

Een trouwpak kopen doe je niet zomaar even. Ga je voor uniek en opvallend of kies je voor traditioneel? Bij ons vind je het allemaal! Wil je graag het trouwpak ook na de trouwdag nog een keer dragen? Dan is het merk Roy Robson erg geschikt. Immediate en Masterhand passen perfect bij je als je opzoek bent naar een trouwpak speciaal en alleen voor jouw trouwdag.
 

Trouwpakken trends 2022

Wat zijn de trouwpakken trends voor dit jaar? Ga voor groen of bordeaux rood. Zeer geschikt als je ervan houdt om op te vallen. Uiteraard blijft traditioneel blauw altijd een goede keuze. Ook prints zie je opnieuw weer veel dit trouwseizoen. 

Een print niet helemaal wat voor jou? Ga dan voor een pak met een ruiten patroon, ook dit is weer erg populair dit jaar. Daarnaast zul je het driedelige pak veel tegenkomen. Dit pak bestaat uit een colbert, gilet en pantalon. Maar ook het dragen van een mooi colbert en nette pantalon kun je prima dragen als trouwkleding! 
 

Trouwpak op maat

Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? No worries! Bij ons kun je jouw trouwpak ook op maat laten maken. Stel jouw trouwpak samen door te kiezen uit diverse stoffen, dessins, knopen en andere accessoires. Zo krijg jij een exclusief en uniek trouwpak wat perfect is afgestemd op jouw wensen. We gaan zelfs zo ver dat de initialen van je geliefde op de door jou gekozen plaats op het pak geborduurd kunnen worden!

Persoonlijk advies

Er nog niet helemaal uit welk trouwpak het beste bij jou past? Kom een keer langs in onze winkel! We helpen graag bij het vinden van een trouwpak en er kan vrijblijvend een afspraak gemaakt worden met één van onze personal shoppers om onze collectie trouwpakken te bekijken en inspiratie op te doen.Meer inspiratie? Bekijk de collectie van Immediate!