Naar boven

Trouwpakken Friesland

Jeans afdeling
Casual afdeling
Trouwen

 

 

Trouwpakken Friesland


Lodewijk is al ruim 70 jaar dé trouwspecialist van Friesland. Wij maken van jouw trouwdag, met een mooi trouwpak, de mooiste dag uit je leven. Het is dan ook belangrijk dat jouw trouwpak volledig aansluit op je wensen. Wil je een uniek, trendy pak of juist liever traditioneel? Op onze afdeling Trouwpakken bieden wij een grote collectie trouwpakken van verschillende modemerken aan, zoals Immediate en Masterhand. 

Trends winter 2017


Het driedelig kostuum is waar het dit najaar in onze trouwcollectie helemaal om draait. Qua kleur heb je volop keuze. Een opvallende trend die je trouwpak net even iets anders maakt is het gilet. De kleur van het gilet wijkt af van de kleur van het kostuum. De bies op het revers heeft vervolgens weer dezelfde kleur, zodat het geheel mooi op elkaar aansluit. Varieer eens tussen een stropdas en een vlinderdas, je zal versteld staan van wat voor verschil dit in je trouwpak maakt! Zo maak je een eigen unieke draai aan jouw kostuum.

Trouwpak op maat

Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? Dan kun je er ook voor kiezen om een pak helemaal op maat te laten maken. Met een maatpak ben je in het bezit van een perfect passend, exclusief en uniek exemplaar. Oftewel puur vakmanschap. Op onze afdeling voor maatpakken kan je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van onze modeadviseurs krijg jij hét trouwkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen!

 

Ps: nieuwsgierig naar de actuele trouwtrends? Lees onze blog over de nieuwste trends in trouwpakken.
 

 
 
 


Op 6 november 2016 stonden wij op het Wedding Event in de Koperen Tuin te Leeuwarden. Om een impressie te geven van het event kan je onderstaand filmpje bekijken.