Naar boven

Trouwpakken Friesland

 

Jeans afdeling
Casual afdeling
Trouwen
Met een mooi trouwpak, maken wij van jouw trouwdag de mooiste dag uit je leven. Daarom is het belangrijk dat jouw trouwpak volledig aansluit op jouw wensen. Wil je een uniek, trendy pak of juist liever een traditioneel trouwpak? Bij Lodewijk Mode voor Mannen hebben wij een grote collectie trouwpakken van veel verschillende merken, zoals Immediate en Masterhand. 

Trouwpak op maat 

Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? Laat dan jouw trouwpak helemaal op maat maken. Zo heb je een perfect passend, exclusief en uniek maatpak dat volmaakt past bij jouw lichaam en kledingsmaak! Oftewel: puur vakmanschap. Bij Lodewijk Mode kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van een van onze modeadviseurs krijg jij hét trouwkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen!

 

Lodewijk Mode is al ruim 70 jaar dé trouwspecialist van Friesland!  

Trouwpakken: de zomertrends van 2018

Blauw is nog altijd dé kleur voor het trouwpak. Logisch, want in het blauw ziet iedereen er zeer elegant uit. Bij Lodewijk Mode is er volop keuze in blauwe kleurvariaties trouwpakken. Een opvallende kleur die perfect is voor de zomer van 2018 is lichtgrijs of zandkleurig. Deze zachte tinten wijken nét even af en zorgen voor een heerlijke zomerse vibe. Onmisbaar deze zomer: het gilet. Dit kledingstuk maakt jouw trouwpak helemaal af! Belangrijk is dat het lekker zit en tegelijkertijd voor balans zorgt in jouw pak. Last but nog least: de stropdas mag gezien worden in 2018! Pak uit met een das in een opvallende kleur of een mooie print. Zo maak je een eigen unieke draai aan jouw kostuum.


Meer weten over de trends in trouwpakken? Lees onze blog over de
nieuwste trends in trouwpakken.