Naar boven

Trouwpakken FrieslandMet een mooi trouwpak, maken wij van jouw trouwdag de mooiste dag uit je leven. Daarom is het belangrijk dat jouw trouwpak volledig aansluit op jouw wensen. Wil je een uniek, trendy pak of juist liever een traditioneel trouwpak? Bij Lodewijk Mode voor Mannen hebben wij een grote collectie trouwpakken van veel verschillende merken, zoals Immediate en Masterhand. 

Trouwpak op maat 

Zit jouw ideale trouwpak niet tussen ons uitgebreide assortiment? Laat dan jouw trouwpak helemaal op maat maken. Zo heb je een perfect passend, exclusief en uniek maatpak dat volmaakt past bij jouw lichaam en kledingsmaak! Oftewel: puur vakmanschap. Bij Lodewijk Mode kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid stoffen, dessins, voeringen, knopen en andere accessoires. Samen met het advies van een van onze modeadviseurs krijg jij hét trouwkostuum dat volledig is afgestemd op jouw wensen!

 

Lodewijk Mode is al ruim 70 jaar dé trouwspecialist van Friesland!  

Trouwpakken: de trends van winter 2018-2019

Verschillende blauwtinten blijven favoriet in de keuze voor een trouwpak. Wat een trouwpak nét wat specialer maakt dan een traditioneel pak is de keuze in stof. Ga voor een luxe uitstraling met een stof waarin zijde of scheerwol verwerkt is. Val op met een prachtige glans over jouw kostuum. Een trouwpak is (bijna) altijd 3-delig. Een gilet en een mooie stropdas maken je pak voor de grote dag helemaal af. Met een opvallende stropdas, in kleur of print, geef je een eigen unieke draai aan je kostuum.


Meer inspiratie? Lees ook onze blog over de
trends in trouwpakken.


 

 

Jeans afdeling
Casual afdeling
Trouwen