A Fish Named Fred is aangespoeld

Door Menno Steenstra - 09 maart 2015 - Casual

Ze zijn er weer!

We konden er bij het samenstellen van ons merkenpakket voor de zomer van 2015 simpelweg niet om heen. De overhemden van A Fish named Fred zijn stijlvol, hip en net een beetje anders! Zowel de gekke printjes als subtiele details staan in combinatie met de getailleerde pasvorm garant voor modisch succes . Het merk kenmerkt zich door de jonge en frisse uitstraling en dit alles met de speelse twist van Fred. Naast overhemden vind je deze zomer in Franeker ook polo’s van A Fish named Fred. De artikelen zijn prima te combineren met een goede denim, maar je kunt het natuurlijk ook proberen met een trend die op herhaling is, de gekleurde broek is nog steeds hot!

Wist je dat?

De naam Fred is bedacht door een tien jarig meisje? Zij bedacht de naam Freddy Fish, vernoemd naar een gelijknamig computerspelletje. Vader en eigenaar, Rob Schalker, heeft deze naam getransformeerd tot A Fish named Fred.

We pakken uit op 28 & 29 maart

Wij zijn fan, en dat laten we graag merken! Op zaterdag 28 en zondag 29 maart wordt in Franeker een Fashion weekend georganiseerd. Deze dagen staan volledig in het teken van mode, mode en nog eens mode! Er worden talloze activiteiten in de stad en in de winkels georganiseerd. Bij ons staan deze dagen helemaal in het teken van ‘’’VERSE VIS’’. Met onder andere giveaways, een mode spotter, leuke prijzen en een modeshow maken we er een spektakelstuk van!

A Fish named Fred Online!

Naast de collectie in de winkel, vind je A Fish Named Fred ook online in onze webshop. Let op: niet alle artikelen die online aangeboden worden zijn ook in onze kledingwinkel aanwezig!