Binnenkort een feestje?

Door Sanne Rinzema - 28 juli 2016 - Casual , Trouwpakken
Er zijn weer veel bruiloften in aantocht! Hoe we dat weten? In onze winkel wordt er de afgelopen weken weer steeds vaker gevraagd naar een geschikte outfit voor een bruiloft. Hoog tijd dus om jullie wat tips te geven voor de perfecte bruiloftoutfit. In deze blog hebben we drie verschillende outfits voor je samengesteld, zodat er altijd een look tussenzit waar jij je prettig bij voelt. Wat vooraf altijd handig is om te weten, is of er bepaalde kledingswensen zijn gesteld door de bruid en bruidegom. Twijfel je hierover, vraag het dan voor de zekerheid nog even na bij de ceremoniemeester.

Outfit1

Wil je netjes voor de dag komen, maar toch je vertrouwde jeans aan? Geen probleem! Kies voor een iets nettere jeans en draag er een mooi overhemd boven. Wij hebben gekozen voor een mooi licht overhemd, maar wel met vrolijke print (ook prettig te dragen bij hoge temperaturen). De leren sneakers van Rehab maken de outfit helemaal af!


Outfit 2

Past een jeans niet helemaal bij het thema van de bruiloft maar wil je liever niet in kostuum? Kies dan voor een katoenen broek. Deze grijze PME broek is fijn te dragen en ook heel geschikt voor een nette look. De combinatie van grijs en blauw is altijd mooi en doet het erg goed bij bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Het shirt is van Scotch & Soda met daarbij een colbert van Born With Appetite.


Outfit 3

Ga je toch liever voor een kostuum? Kijk dan zeker eens bij de nieuwe collectie van Drykorn. Prachtige slanke kostuums met een perfecte pasvorm, en behalve voor bruiloften ook heel geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke kleedmomenten. Om er een feestelijk geheel van de maken kozen wij voor een overhemd met print en een paar vrolijke, blauwe schoenen van Rehab.

Feest outfit