Naar boven

Rehab

Rehab schoenen

Rehab heeft zich in korte tijd opgewerkt tot één van de meest populaire schoenenmerken in Nederland. De schoenen worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en vervolgens gemaakt Zuid-Europa, waar het ambacht voor schoennijverheid nog zeer actief bedreven wordt.

Netjes, met een speelse twist

Rehab schoenen zijn erg populair omdat ze nèt even anders zijn. Ze zijn perfect te dragen onder een stoere jeans, maar net zo goed onder een driedelig pak. Dat maakt Rehab zo uniek. Ze weten verrassende elementen toe te voegen, maar verliezen de klasse en stijl nooit het oog.

Collectie 2019

Rehab, het trendsettende schoenenmerk heeft ook deze zomer weer een prachtige collectie samengesteld. Hierin kunnen we de collectie opdelen in drie categorieën: sneakers, casual schoenen en businessschoenen. Als het gaat om leren sneakers is dit echt een onmisbare trend voor dit voorjaar. De leren sneaker, verkrijgbaar in het wit en blauw combineer je bij een stoere denim, of nette pantalon. Zowel in de casualschoenen als businessschoenen springt deze collectie eruit door de details. Verwacht een collectie met opvallend kleur én materiaalgebruik. Ga je binnenkort trouwen? Dan zijn de schoenen van Rehab ook absoluut de moeite waard!

Net een nieuw paar Rehab schoenen gekocht? Zoek ook eens op Olymp overhemden of de overhemden van A Fish Named Fred en combineer deze met een stoere jeans en je nieuwe boots.


Rehab Rehab Rehab Rehab Rehab 

Rehab sneakercollectie 


Rehab sneaker  Rehab Rehab