Cast Iron in de mix

14 april 2017 - Casual
Vandaag staat het Cast Iron overhemd centraal. We willen je laten zien dat je met één overhemd meerdere, totaal verschillende outfits kunt maken. Als overhemd hebben we gekozen voor een wit gestreept overhemd van Cast Iron. Dit is een neutrale en frisse kleur voor het voorjaar en de zomer. De extra stiksels op het overhemd creëren een sportieve en stoere uitstraling.


De jeans look


Bij deze look zijn de stiksels in het overhemd duidelijk terug te zien. Deze outfit is gecombineerd met een groen t-shirt van Cast Iron en een Scotch & Soda jeans. Voor een wat stoerdere look kan het overhemd boven de jeans los gedragen worden. De witte sneakers van Rehab maken de sportieve jeans look helemaal compleet.

Jeanslook

De casual look


Voor deze outfit hebben we gekozen voor een combinatie met een witte katoenen broek van Cast Iron. Over het overhemd draag je een Cast Iron trui met vogel badges. Om de donker blauwe kleur van de vogel badges beter naar voren te laten komen, is de outfit afgemaakt met een blauwe leren riem en donkerblauwe sneakers van Rehab.

Casuallook
 

De business look


De laatste outfit bestaat uit een grijze pantalon van Drykorn, met een donkerblauw colbert van Cast Iron. Ook hier is gekozen voor een donkerblauwe riem en schoenen. Dit om de kleur van het colbert verder terug te laten komen in de outfit. De Rehab schoen is dit keer geen sneaker, maar een halfhoge nette herenschoen. Deze handgemaakte herenschoen kan ook heel goed bij een casual outfit gedragen worden.

Businesslook


 

Ben je enthousiast geworden van de outfits? De outfits hebben een speciaal plekje gekregen in de winkel dus kom snel langs (of shop in de webshop)!