Chasin' jeans

Door Sanne Rinzema - 19 april 2017 - Jeans
Met trots presenteren wij vandaag onze collectie Chasin’ jeans. Ga lekker zitten, kijk en lees met ons mee! We vertellen je alles over onze drie modellen van dit seizoen.

The Ego Tapered

The Ego is een van de bekendste modellen van Chasin’. Deze 5-pocket jeans is de ‘klassieke jeans’ met een sportieve twist. Doordat er in deze jeans veel stretch zit, draag je de Chasin Ego met extra comfort. De pasvorm is een tapered fit, iets losser op de bovenbenen en loopt slank toe naar de broekspijp. Dit voorjaar is de Chasin Ego er in diverse wassingen. Doordat elke jeans apart wordt bewerkt is elke jeans ook uniek. Benieuwd welke tapered jeans wij in onze winkel hebben? Bekijk dan onderstaande foto!

Ego Tapered

The Ego Slim Fit

Naast het meest bekende model tapered, bestaat de Ego collectie ook uit slim-fit pasvormen. Net als bij de tapered zit er in de slim-fit veel stretch waardoor de jeans ondanks dat hij strak zit, nog steeds super comfortabel is. De collectie van dit voorjaar is op meerdere manieren bewerkt en dat is terug te zien in het resultaat! De kleuren variëren van lichtblauw, grijs tot aan zwart en elke jeans beschikt over eigen, unieke details. Maak kennis met onze slim-fit modellen:

Ego Slim
Ego slim
Ego 
Ego slim
Ego Slim
Ego slim
 

The Drake

Nee, dit is geen grap. Ddeze jeans heet echt ‘the Drake’. Of dat nou is gebaseerd op Drake zelf, dat durven we niet te zeggen. Maar dat we fan zijn van dit model, dat delen we wél graag met je! The Drake is namelijk de welbekende bikerjeans. De pasvorm is vergelijkbaar met het slim-fit model maar herken je direct aan de kniestukken op de jeans. Van de bikerjeans hebben wij twee varianten in ons assortiment, namelijk lichtblauw en donkergrijs.

Ego Drake Ego Drake

Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Kom dan snel langs om de collectie in het echt te bekijken in onze winkel. Onze jeansadviseurs zoeken graag met jou naar de jeans die het beste past bij jouw Ego ;). Ps. een Chasin' jeans shop je nu extra voordelig tijdens onze broekenweken. Tot en met zaterdag 29 april as. ontvang je de tweede jeans voor de halve prijs! Op dit moment verkopen we Chasin’ helaas nog niet online.