Naar boven

Chasin'

Robuust, uniek en rock 

Voor het merk Chasin liet eigenaar Jan Peters zich inspireren door het nummer ‘Chasin a dream’ van Tashan. Ruim twintig jaar later leeft de Chasin-droom nog steeds voort. De Benelux is veroverd en de vraag is wat volgt. Het fashion merk zet in op de nieuwsgierige mens. Iemand die zich bewust is van modetrends en graag grenzen verlegt. Daarnaast is de no-nonsens stijl en het hoge energielevel van een rockster, een inspiratiebron voor de kleding van Chasin.

Chasin Red Tread

Chasin heeft meerdere collecties, maar de gelimiteerde versie ‘Chasin Red Tread’ springt er echt uit. Er wordt gebruik gemaakt van uitzonderlijke stoffen uit Japan, Amerika en Europa en de stijl is te omschrijven als robuust met een modern tintje. Het merk laat zich dan ook inspireren door traditionele / vintage werkkleding.

Chasin Denim

Chasin biedt fantastische denimcollecties. Het nieuwe paradepaardje van Chasin is Alpha. De Chasin Alpha collectie is onmiskenbaar verbonden aan het merk door het gebruik van wassingen en de unieke pasvorm. Een collectie om in de gaten te houden!

Zomercollectie 2017

Chasin’ heeft dit seizoen zijn collectie in tweeën gedeeld; streetwear en jeanswear. Streetwear is geïnspireerd op een sportieve look, neon details en clean uiterlijk. Daarnaast bestaat de collectie ook uit prints en patches die op de kleding zijn gestikt. Een onderscheidende urban look die je voor jezelf zo stoer of clean mogelijk kan maken.

Jeanswear daarentegen is een stuk rustiger. De kleuren variëren van zwart, blauw, wit tot en met legergroen met hier en daar een feloranje accent. De naam jeanswear zegt het al, deze collectie ademt denim! Hierin ligt veel focus op de denim, door de bewerkingen en details. De tops uit deze collectie sluiten hier perfect op aan!

Lodewijk Mode voor Mannen

Het merk Chasin verkopen wij voorlopig alleen in onze winkel in Franeker. We maken daar gebruik van een uniek concept: de Chasin shop in shop. Het merk heeft een speciaal plekje veroverd in onze Jeanswear. Je vindt hier alleen kleding van het merk Chasin. Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen in de leukste modezaak van Franeker. Toch liever online winkelen? Kijk dan in onze webshop voor collecties van vergelijkbare modemerken.

 Chasin