Naar boven

Chasin

 

Robuust, uniek en rock 

Voor het merk Chasin liet eigenaar Jan Peters zich inspireren door het nummer ‘Chasin a dream’ van Tashan. Ruim twintig jaar later leeft de Chasin-droom nog steeds voort. De Benelux is veroverd en de vraag is wat volgt. Het fashion merk zet in op de nieuwsgierige mens. Iemand die zich bewust is van modetrends en graag grenzen verlegt. Daarnaast is de no-nonsens stijl en het hoge energielevel van een rockster, een inspiratiebron voor de kleding van Chasin.

Chasin Red Tread

Chasin heeft meerdere collecties, maar de gelimiteerde versie ‘Chasin Red Tread’ springt er echt uit. Er wordt gebruik gemaakt van uitzonderlijke stoffen uit Japan, Amerika en Europa en de stijl is te omschrijven als robuust met een modern tintje. Het merk laat zich dan ook inspireren door traditionele / vintage werkkleding.

Chasin Denim

Chasin biedt fantastische denimcollecties. Het nieuwe paradepaardje van Chasin is Alpha. De Chasin Alpha collectie is onmiskenbaar verbonden aan het merk door het gebruik van wassingen en de unieke pasvorm. Een collectie om in de gaten te houden.


Collectie 2019

De nieuwe Chasin’ Collectie 2019 is gebaseerd op Londen. Ieder thema heeft zijn eigen stijl en eigen unieke key items, wat dit thema tot zijn recht laat komen. Alle thema’s zijn geïnspireerd op het Oosterse en Westerse kosmopolitische gevoel. Urban streetwear die goed zit en goed staat dus! Als we de collectie in een woord zouden moeten samenvatten, kiezen we voor het woord STOER (met hoofdletters ja). We zien veel stiksels, patches en prints en qua kleurgebruik is Chasin’ helemaal on trend met army green, bordeaux, camel en zwart! 

Lodewijk Mode voor Mannen

Het merk Chasin verkopen wij voorlopig alleen in onze winkel in Franeker. We maken daar gebruik van een uniek concept: de Chasin shop in shop. Het merk heeft een speciaal plekje veroverd in onze Jeanswear. Je vindt hier alleen kleding van het merk Chasin. Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen in de leukste modezaak van Franeker. Toch liever online winkelen? Kijk dan in onze webshop mannenmode lodewijk franeker voor collecties van vergelijkbare modemerken.