Chasin' nieuwe collectie

Door Sanne Rinzema - 14 juli 2017
 

Chasin’ is er vroeg bij dit jaar! Alhoewel we midden in de opruiming zitten, hebben we de nieuwe collectie van Chasin’ alweer binnen! Chasin’ is dan ook een van de eerste merken die met de gloednieuwe collectie bij ons in de shop hangt. Nieuwsgierig hoe deze pre-fall collectie eruitziet? Lees dan snel verder!

Chasin’ Najaarscollectie 2017


De Chasin’ najaarscollectie laat zich dit jaar samenvatten in één woord: Stoer! Echte najaarskleuren zoals armygreen, bordeauxrood en zwart/wit vormen de hoofdkleuren van de pre-fall collectie van Chasin’. Dit Nederlandse merk bestaat al sinds 1992 en zet sinds die tijd ieder seizoen de toon met opvallende details. Was je al fan van prints deze zomer, dan gaat de Chasin’ collectie je in het najaar niet teleurstellen. Denk aan legerprint, strepen en heel veel tekst. Logo’s waren dit seizoen al helemaal hot, en ook in het najaar gaan we nog veel opvallende logo’s zien.

Chasin’ Jeans

Ook de Chasin’ jeans zijn weer aangepast aan het nieuwe seizoen, en zijn voorzien van stoere details. De bikerjeans komt in een nieuwe variant, en ook in de wassingen zijn er verrassend nieuwe combinaties ontstaan. Chasin’ is echt een merk voor denimheads. Om je alvast een beeld te geven van de collectie delen we een aantal foto’s. Wil je de Chasin’ collectie helemaal zien? Dan moet je toch echt langskomen in de winkel! Je vindt in onze winkel aan de Voorstraat in Franeker maar liefst 900 m2 mannenmode!