Fellows; sportief, betaalbaar en vertrouwd!

Door Sanne Rinzema - 01 juni 2016 - Casual

 

Fellows hangt al meerdere seizoenen bij ons in de winkel en daar zijn wij maar wat trots op! Daarom laten we je graag wat beter kennis maken met dit casual modemerk.

Het verhaal achter Fellows

Oprichter van Fellows is niemand minder dan Jack van Gelder. Hij bedacht het idee om een kledingmerk te beginnen in 1993, na een vakantie. Samen met een aantal vrienden ging hij aan de slag en werd het plan werkelijkheid. Een nieuw modemerk was geboren.

Voor wie het nog niet kent. Fellows is een betaalbaar merk met casualherenkleding. Naast Jack van Gelder zijn er nog meer bekende Nederlanders aan het merk verbonden. Onder andere Mart Smeets, René Froger, Huub Stapel, Pieter van den Hoogeband, Guus Meeuwis en zelfs Louis van Gaal zitten bij de 'Fellows club'. Inmiddels heeft Jack van Gelder het stokje over gedragen aan zijn collega Toine van Peperstraten en is het modemerk in meer dan 350 winkels verkrijgbaar, waaronder bij ons in Franeker!


Zomercollectie Fellows


Je herkent de zomercollectie van Fellows aan de sportieve, casual uitstraling. Ideaal voor een dag naar het strand, maar ook prima geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Vooral de kleur blauw voert de boventoon in de collectie. Er is gewerkt met verschillende tinten en zomerse prints.

De collectie bestaat uit sportieve polo’s, shirts en overhemden en passen daardoor heel goed bij de sportieve (Friese) man. Niet zo gek natuurlijk, gezien al die sportieve mensen die achter het merk schuilgaan. Dit seizoen is het strand als inspiratie gebruikt voor de uitstraling van de kleding.

The fellows van dit seizoen zijn oud-voetballers: Arthur Numan, Martijn Reuser, Richard Witschge en Rob Witschge. Zij laten zien dat je sport en stijl heel goed samengaan.

 

Hoe dat er uitziet? Wij selecteerden een aantal van onze favoriete producten.

 

Fellows overhemd
Fellows polo
Fellows overhemd
 

Van links naar rechts:

Lichtblauw overhemd (Richard Witschge) online en in de winkel verkrijgbaar.

Licht/donkerblauwe polo met bloemenprint (Martijn Reuser) online verkrijgbaar
Overhemd met stippendesign (Arthur Numan) alleen in de winkel verkrijgbaar

 Enthousiast geworden? Bekijk onze Fellows collectie online, of kom eens langs bij ons in de winkel!