G-STAR RAW Denim

Door Sanne Rinzema - 20 oktober 2015 - Jeans

Al jaren is G-STAR een geliefd merk bij ons. Je vindt het daarom seizoen in en uit in onze winkel én tegenwoordig ook online. G-STAR komt van Nederlandse bodem en daar zijn wij trots op! Sinds kort werkt G-STAR samen met niemand minder dan Pharrel Williams aan duurzame collecties.

G-STAR RAW Denim is en blijft de denimspecialiteit. Ook dit seizoen biedt G-STAR RAW denim waanzinnig mooie broeken aan. Maak kennis met een basisjeans die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Het fijne van G-STAR is dat je de jeans gemakkelijk kunt combineren, waardoor jij altijd fashionable de deur uit gaat! In deze blog lichten we drie van onze favo jeans toe die je dit seizoen in onze winkel vindt!

Arc 3D Slim


De Arc 3D jeans heeft een zeer speciale constructie die is gebaseerd op de 3D ontwerpprincipes van G-Star. Hierdoor ontstaat er een optimale slim fit pasvorm met hoog draagcomfort en bewegingsvrijheid. De stof bestaat uit SUPER STRETCH en is hierdoor zeer fijn te dragen. Door de gebleekte stukken in de jeans ontstaat de 'gedragen look'. 

GSTAR Arc 3D slim

Revend Super-Slim

De Revend jeans is het vertrouwde model in een moderne uitvoering. Je herkent de broek aan de zichtbare stiksels op de zakken. Van de stof mag je veel comfort verwachten! Het bestaat namelijk uit SUPER STRETCH denimstof, waarover een lichtgrijze tint zit. Net als de ARC 3D lijkt het door de gebleekte stukken alsof je de jeans al langer hebt gedragen.

G-STAR jeans

 Slim-fit Jeans

Deze Slim-fit jeans is vrij neutraal qua model en details. Maar hierdoor juist zeer goed te stylen in verschillende situaties. Zoals is te zien op de foto's, maakt de kleur de jeans uniek. De denimstof is onbewerkt, zacht en heeft licht stretch. Hierdoor bepaal jij zelf de 'fit' van jouw broek, de broek vormt zich namelijk naar jouw lichaam. 

GSTAR Slim Fit jeans

 Nieuwsgierig naar ons online aanbod aan G-Star broeken? Ga dan naar de webshop.