G-STAR RAW Tops

Door Sanne Rinzema - 30 januari 2015 - Jeans

Vorige week schreven we al een blog over onze favo jeans van G-Star. Maar ook de tops - oftewel
bovenkleding - van G-Star mogen we niet vergeten. Daarom zetten we vandaag de nieuwe collectie bovenkleding van G-Star in de spotlights.

Maak kennis met de bovenkleding


Deze collectie is namelijk zeer uitgebreid, en hierdoor voor een ieder geschikt. Draag jij het liefst basisshirts met lange mouw of t-shirts? Geen probleem. Durf jij dit najaar op te vallen? Ga dan voor de truien met prints, of het spijkerjack in bordeaux rood! De jeanslook zien we niet alleen in de broeken, maar ook zeker in de bovenkleding en jacks terugkeren.

 G-STAR RAW tops

Trends & G-STAR 


Wellicht heb je het dit seizoen al opgemerkt, opvallende dessins en details behoren tot een van de meest populaire trends van dit moment. G-STAR, een ware trendsetter heeft dit uiteraard ook toegepast in de bovenkleding. Zoals eerder genoemd, de collectie is voor een ieder geschikt. Dit seizoen zie je vooral donkere kleuren zoals blauw, legergroen, bordeaux en grijs. Combineer dit met een mooie jeans, and you’re ready to go!

Gstar RAW tops

 

Nu horen wij je afvragen, maar wat draag ik als het kouder wordt? G-STAR is voorbereid op een (mogelijk) koud najaar. We hebben dan ook een ruime collectie aan grof gebreide truien en vesten in de winkel hangen.

 Kortom, de gehele collectie van G-STAR is absoluut ‘stylish verantwoord’. G-STAR is en blijft een geliefd merk. Niet alleen om het feit dat het een prachtige collectie is, maar ook omdat G-STAR zich bewust is van natuurbehoud. Hiervoor voeren ze met niemand minder dan Pharrel Williams actie. Wij geven de collectie dan ook een dikke 10. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Kom dan snel langs, de koffie of thee staat voor je klaar! Online shoppen kan natuurlijk ook ;)