G-STAR vs. Pharrel Wiliams

Door Sanne Rinzema - 18 februari 2016 - Jeans

Misschien heb je er al iets van meegekregen, maar afgelopen week maakten G-STAR & Pharrell Williams bekend dat Pharrell mede-eigenaar is geworden van het modemerk. Reden genoeg om een blog te wijden aan G-STAR. Want wist jij dat G-STAR een merk van eigen bodem is?

Pharrell Williams

Wellicht ken je Pharrell Williams al van de nummers Happy en Lucky. Al eerder werkten Pharrell & G-STAR met elkaar samen en creëerden ze “Raw for the oceans”. Een gehele broekencollectie ontworpen op basis van gerecyclede materialen. Zo brachten ze samen meer aandacht aan de hoeveelheid plastic die in de zee verdwijnt en zo veel schade aan het milieu toebrengt.  

G-STAR & Pharrell Williams gaan nu samen verder met nieuwe creatieve ideeën, collecties en acties toepassen om meer aandacht te vragen voor duurzaamheid. Op de vraag waarom Pharrell heeft gekozen voor G-STAR antwoord hij “omdat ze een onafhankelijk, open-minded en vooruitdenkend merk zijn”. Wij zijn nu al heel nieuwsgierig naar de collecties die ze samen gaan creëren!

 Van Nederlandse bodem

Goed we noemden het net al, G-STAR is dus een Nederlands merk. Een merk dat het enorm goed doet, ook buiten Nederland. Je vindt G-STAR inmiddels in ruim 80 landen! We zien dat GSTAR-RAW rekening houdt met de ‘Nederlandse gebruiker’. Zo bestaan de jeans uit kwalitatief zeer goede stoffen, wat handig is als je veel op je fiets zit. Ook dit seizoen zien we in de collectie een combinatie van comfortabele stoffen, trendy musthaves en toch ook ‘Hollandse nuchterheid’. Niet al te veel poespas, maar gewoon een mooie trendy collectie, geschikt voor de Nederlandse man. 

Dit seizoen hebben we G-STAR zowel online als in de winkel, en de collectie is weer voortreffelijk! 
We zetten een aantal musthaves uit onze winkel voor jou op een rij.

Shop the lookShop the look

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie? Kijk dan snel online of kom bij ons langs in de winkel!