Gear up! #Vanguard

10 april 2018Gear up! #Vanguard

Haal je motor uit het vet, de lente is begonnen! Brommende bolides, een zachte zomerbries door je haar en het ruige motorjack lekker los. Live to ride met Vanguard.


Ontdek nieuwe wegen like an Italian

Denk je Vanguard, dan denk je aan ruige, stoere kleding die tegelijkertijd ook de klassieke Italiaanse stijl ademt. Alles geïnspireerd op de legendarische Moto Guzzi uit 1955. Deze beestachtige machine deed de motorwereld op zijn grondvesten trillen. De Vanguard V8 Racer is een ode aan zijn roemruchte peetvader die de harten van petrol heads over de hele wereld veroverde. Vanguard is avontuurlijk en stimuleert jou om nieuwe wegen te ontdekken, maar wel in modieuze en comfortabele kleding.

Limited Edition: de iconische V8 Racer Jeans 

Dit seizoen kun jij dé nieuwe limited edition V8 Racer Jeans scoren met exclusieve groene details die overeenkomen met dezelfde groene afwerking van de Moto Guzzi V8 Racer-motorkuip. Ook heeft deze speciale V8 Racer Jeans een mooie groene wassing waardoor de jeans een subtiele, stijlvolle groene gloed krijgt. Alles draait bij Vanguard om custom motoren die traditie combineren met een stijlvolle twist.Ready to ride?

Of je nu houdt van een bruisende stad of de rustige landwegen: Vanguard heeft dé kledingitems die jouw voorjaarsoutfit helemaal afmaken. Zacht groene en rode polo’s combineer je makkelijk met het iconische ruige leren motorjack. Waar jouw weg ook naartoe gaat, alleen of samen, in de stad of in de afgelegen natuur: Vanguard is er altijd bij. Are you ready to ride?

 

Shop jouw stoere Vanguard-outfit online of bij ons in de winkel! Ook een Vanguard-fan? Volg ons op Facebook en Instagram!