Naar boven

Vanguard

Vanguard

Vanguard mannenkleding online

Vanguard is een lifestyle label met een bijzonder casual en ietwat ruige uitstraling. Het stoere mannenmerk is geïnspireerd op de klassieke motorsport. De flair van Vanguard in combinatie met de kwaliteitseisen bepaalt het aanzien en het gevoel van de collecties.

Casual kleding met een ruig randje

Vanguard richt zich op de zelfbewuste, actieve man die houdt van casual kleding. De invloeden van de klassieke biker zijn terug te zien door het gebruik van stoere accenten. Kleding van Vanguard is puur en comfortabel. De collectie heeft een ruim pasbereik zodat vrijwel iedere man in een Vanguard outfit voor de dag kan komen.

Collectie 2019

De nieuwe collectie van Vanguard ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Door alleen al de frisse kleuren krijgen wij helemaal zin in het seizoen! De kleuren die je veel terug ziet komen zijn lichtblauw, grijs, beige en groen. Deze kleuren met elkaar combineren maken je outfit dan ook helemaal klaar voor dit seizoen! De trend vernetting in je outfit kan ook zeker toegepast worden met de nieuwe collectie. Combineer bijvoorbeeld de stoere V7 jeans met een net colbert. De musthave van dit seizoen is wat ons betreft het legergroene jack!

Collectie Vanguard

Vanguard bezit een ruime collectie aan mode-items:

  • Vanguard jeans
  • Vanguard trui
  • Vanguard broek
  • Vanguard jas
  • Vanguard overhemd

Als Vanguard je goed bevalt dan zijn PME, No Excess en Cast Iron misschien ook wel wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken online!