Jassen trends zomer 2016

Door Sanne Rinzema - 24 maart 2016 - Casual , Jeans

Jackets, what’s new?

De lente is officieel begonnen, dus is het tijd voor een nieuw jack! Welke jassen bieden wij jou dit voorjaar aan en wat zijn de niet te missen trends? Daarover gaan wij jou in deze blog meer vertellen.

 Lichtgewicht donsjack

Het lichtgewicht donsjack, daar kun je dit seizoen echt niet meer omheen. Waar we vorig jaar al gestepte jacks voorbij zagen komen, gaat deze trend nu nog een stapje verder. De jas is wederom gestept, heeft een kort model en is in veel verschillende kleuren bij ons in de winkel en webshop verkrijgbaar. Het fijne van deze jassen is dat ze een breed pasbereik hebben. Dat betekent dat de jacks zowel jong & trendy als casual & stijlvol gedragen kunnen worden. Je kunt met dit jack verschillende looks creëren. Draag ‘m bijvoorbeeld op een stoere jeans of combineer het jack met een nette pantalon. Een donsjack is dus niet alleen stijlvol, maar vooral ook erg praktisch. En daar houden we van! Je kunt de jas namelijk oprollen door de lucht eruit te persen zodat je hem makkelijk bij je kunt houden, ook in een tas! Door de waterafstotende eigenschap, kan hij zelfs een klein Hollands buitje aan!

Blue Industry donsjack

  

Gestepte jacks

Niet alleen het donsjack, maar ook ‘niet’ donsjassen zijn dit seizoen gestept. Het is een van de trends die we dit seizoen bij veel merken terug zien komen. Gestepte jacks waren afgelopen zomer en winter al een succes, dus zijn we heel blij dat we ze dit seizoen weer kunnen dragen. Ieder merk past de trend op zijn eigen manier toe. Zo zien we bij PME een stoere casual look door het vrij grote motief in de jassen, zoals te zien is op de onderstaande foto’s. 

 

Gestept jackGestepte jacks

Opvallende prints  

Een trend in jassenland waar we ook niet omheen kunnen zijn de felle kleuren en/of opvallende prints. Niet alle merken wagen zich eraan, maar onder andere Scotch & Soda en Chasin hebben deze trend perfect toegepast in hun collectie. 

Chasin jacketScotch and Soda jacket

  

Legergroen 

De laatste trend waarmee we deze blog afsluiten, is de armytrend. Bij deze trend wordt gebruik gemaakt van legergroene kleuren en natuurlijke producten. Legergroen is al een tijd onmisbaar in de fashion en kan ook prima in het voorjaar en de zomer worden gedragen! Shop dit jack van Superdry in onze winkel, of bekijk de collectie online! 

 Superdry jacket