Najaarstrend: Coatings

20 oktober 2016

Vanaf afgelopen september hebben wij twee nieuwe stagiaires aan ons team toegevoegd. Graag verwelkomen wij Kim de Vries en Alien Ike! Kim en Alien gaan dit schooljaar op alle afdelingen van de winkel meedraaien, en dus hoort daar ook het schrijven van blogs bij! Met vandaag de primeur van hun eerste blog, waarin ze jullie meer gaan vertellen over een opvallende najaarstrend van dit seizoen. 

Cast Iron, PME & Vanguard 

De herfst- en wintercollectie van 2016 staat voor de merken: Cast Iron, PME en Vanguard in het teken van coatings. Deze merken hebben niet alleen coatings gebruikt omdat het er stoer uit ziet, maar ook vanwege de praktische werking. Cast Iron beschouwt coating als onderdeel van hun DNA. Het staat voor versteviging en bescherming. De parka van Cast Iron heeft een waxed laag. Dit zorgt ervoor dat de jas tot in de stiksels waterafstotend is.

PME heeft een Grey Melee-kleurig bomberjack. De heldere coating over de winterjas zorgt ervoor dat de jas vuilafstotend en waterdicht is. Daarnaast is de jas gewatteerd met vezelbolletjes en imitatiedons. Dit samen zorgt voor warmte en een uitstekend draagcomfort.

Jack PME

Bij Vanguard is gebruik gemaakt van diverse wassingen, technieken en materialen. Het nieuwe V8-model Dark Used Blue heeft een eco-vriendelijke wassing.

Vanguard V8

Opvallende items

Ook al staat deze winter voor gekleed en stijlvol, Vanguard zorgt voor een stoer randje. Dit is onder andere terug te zien in het leren caf-racer jack. Met dit leren jack viert Vanguard hun 10 jarig bestaan! Naast de leren jacks zijn er nog veel meer jassen te verkrijgen. Van neutraal zwart of donderblauw tot opvallend rood. Ook verschillen de jacks dit najaar en winter heel erg qua dikte. Zo heb je ruime keus in jassen voor alle weersomstandigheden!

 
Net als de jacks zijn de jeans van dit najaar ook erg opvallend. De slim-fit modellen zijn weer helemaal in en ook de regular-fit modellen blijven geliefd. PME heeft voor het nieuwe seizoen een stijlvolle jeans met een ritssluiting in plaats van de knoopsluitingen die je van ze gewend bent. De nieuwste jeans zijn in verschillende wassingen te verkrijgen in verschillende blauw tinten, maar ook grijze en donkergroene jeans zijn weer helemaal in.

Jeans

Cast Iron richt zich dit najaar op hun ‘streetstyle’. Net en sportief worden  stylish met elkaar gecombineerd. Bijvoorbeeld een sportief overhemd met een stropdas of juist een net overhemd met een stoer vest eroverheen. Deze look is geschikt voor vele verschillende gelegenheden en kan makkelijk eigen worden gemaakt met accessoires en schoenen. Veelgebruikte kleuren zijn donkerblauw, donkergroen, grijs en zwart met af en toe wat lichte details.


Broekenweken bij Lodewijk Mode


Heb je, je oog laten vallen op een van deze stoere denims? Shop deze dan nu met korting in onze broekenweken. Tot en met 29 oktober a.s. ontvang je in de winkel iedere 2e broek voor de halve prijs óf shop online met 25% korting!