Nieuw: Calvin Klein jeanswear

Door Sanne Rinzema - 16 februari 2017 - Jeans
Nieuwkomer op onze jeansafdeling is het iconische modemerk Calvin Klein en daar zijn we heel blij mee! Calvin Klein staat bekend als designer ondergoedmerk, maar hun fashioncollectie is ook meer dan de moeite waard. Vandaag vertellen we je in deze blog graag meer over dit nieuwe merk in onze collectie!

Trends voorjaar 2017

De collectie van het nieuwe seizoen is jong en fris. Waarin mooie basic items afgewisseld worden met opvallende musthaves. Je herkent de collectie aan het logo. Deze staat op elk item centraal. Normaal lichten we vaak een bepaalde musthave uit, maar eigenlijk kunnen we bij Calvin Klein niet kiezen. De collectie bestaat uit allemaal mooie items, die voor elk moment of outfit geschikt zijn. Je begrijpt, een luxe probleem maar we zijn graag eerlijk!

Sportief en gekleed

Sportief en gekleed is misschien niet een alledaagse combinatie, maar zijn wel de kenmerken van de gehele collectie. Net als de kleuren: blauw, lichtblauw, grijs en neontinten. Ook hierin is duidelijk een onderscheiding gemaakt tussen basics en opvallende items. Qua details hoef je niets extreems te verwachten. Ook deze zijn zo minimaal en klein mogelijk gehouden. Gewoon stijlvol! Het is vooral het logo wat opvalt op de kledingstukken.

Enthousiast geworden? We geven je hieronder een sneakpeak van wat je kunt verwachten! Maar voor het echte werk kom je natuurlijk even langs in onze winkel! Onze jeansadviseurs vertellen je graag meer over de collectie. Helaas verkopen we op dit moment nog geen Calvin Klein online.

Calvin Klein