PETROL: New brand on the block

Door Menno Steenstra - 08 september 2014 - Jeans

Petrol Industries

Nadat wij afgelopen zomer ons assortiment op de Jeanswear uitbreidden met CHASIN’, hebben we ook dit najaar een nieuw merk toegevoegd! En dat is.... PETROL Industries! En hoewel Petrol al een tijdje meegaat, beloofd dit merk HET helemaal te worden deze winter. Ze zijn compleet vernieuwd en hun nieuwe 'jasje' staat ze goed! They are back and stronger than ever!

 

Mix van moderne stijlen en authenticiteit

Maar wat is Petrol eigenlijk voor merk? Petrol wordt gekenmerkt door hun mix van moderne stijlen en authenticiteit. Een kwalitatief goed product voor een leuke prijs. Petrol is een merk voor 'de echte mannen': een stoer, ruig, rauw, outdoor merk. En dat stralen ze ook echt uit. Wij zien het al helemaal voor ons: een stoere man met 3-dagen baardje, die in de koude buitenlucht damp uitademt, maar zelf geen last heeft van de kou: hijzelf zit heerlijk teruggetrokken in zijn Petrol vest. Lijkt dat jou ook wel wat? Dan kun je gewoon niet onder een Petrol vest (of trui natuurlijk) uit!  En laat het nu net jouw geluk zijn, dat wij die in Franeker volop op voorraad hebben!

 

Najaar/Winter 2014

De collectie van Petrol is geïnspireerd op de jaren '70 en het straatleven van New York, met een soort van retro/vintage touch. Het kleurgebruik is heel typerend voor deze winter. Net als de meeste mannen houdt ook Petrol van blauw. Indigo blauw om precies te zijn. Dat in combinatie met wijnrood en crèmewit is eigenlijk de basis voor hun collectie. Groffe breisels, all-over prints, denim: aan de collectie ligt het niet. Wil je dit met eigen ogen zien? Scroll dan even iets verder naar beneden: een kleine impressie van hun najaarscollectie (en tegelijkertijd een paar van onze bestsellers tot nu toe) staat/staan op jou te wachten!

 

Nederlandse roots

Ohja, nog even een feitje: wist je dat dit merk Nederlandse roots heeft? Best wel iets om trots op te zijn, toch? Bij Lodewijk Mode voor Mannen vinden we dat, hoe dan ook, wel!

In elk geval.... Wij zijn er klaar voor! Deze winter mag een hele koude worden.. Heerlijk dik gebreide truien,  vesten en warme sweaters; de winkel hangt er vol mee. En laten we eerlijk zijn: een fijn vest komt altijd goed van pas!

Nog even een korte side note voor de online shoppers: op dit moment is Petrol alleen nog maar verkrijgbaar in onze winkel in Franeker.