PME Commander jeans

Door Menno Steenstra - 23 september 2014 - Casual , Jeans

Nieuw in onze schappen: PME Commander Jeans DAD


Als opvolger van de succesvolle Aviator en Bare Metal waren de verwachtingen van de PME Commander jeans erg hoog, maar dat was geen probleem! De (op één na) nieuwste broek van PME Legend maakt ze namelijk stuk voor stuk allemaal waar. Vandaar dat het voor ons ook geen verrassing was dat er een mooie, donkere, winter-wassing kwam. En ook deze wassing van de Commander is nu al een succes!

Netjes én stoer

Door zijn donkere kleur is-ie geschikt voor elke gelegenheid, het maakt hem namelijk netjes én stoer tegelijkertijd. Met zijn 'straight fit' (normaal op de bovenbenen, lichte toeloop in de pijpen) is het voor de meeste mannen een top jeans. En last but not least; hij is niet alleen stylish, maar ook nog eens erg comfortabel in het dragen! Kortom: ben je PME fan? Dan is de PME Commander Jeans DAD een echte musthave voor jouw spijkerbroeken collectie!

€ 15,- korting op alle broeken

Weet je wat hem extra leuk maakt? Bij Lodewijk Mode voor Mannen koop je 'm nu (tijdelijk) voor maar €84,95*! Gaat jouw voorkeur uit naar een andere jeans? Ook die scoor je nu met €15,- korting! Maar wees er snel bij, want deze actie loopt nog tot a.s. zaterdag!

*Deze actie loopt tot en met 27 september 2014 en geldt in zowel de winkel als webshop.