Naar boven

Broeken & Jeans Heren

(192) (192 artikelen)
Sorteren

Broek of jeans voor mannen

Je bent op zoek naar een goede broek of jeans. Bij Lodewijk Mode voor Mannen helpen we jou altijd bij het vinden van de meest geschikte broek. Ons team weet, door de juiste vragen te stellen, precies welke broek of jeans voor jou de beste is. In onze webshop vind je een groot deel van ons gehele broekenaanbod. Op deze manier kun je je makkelijk oriënteren of direct bestellen, wanneer je al zeker bent van je maat en van het model dat je wilt. Wil je graag online shoppen, maar ook gebruik maken van ons advies? Bel ons dan en vraag of een medewerker je telefonisch kan helpen bij je aankoop online. Veel shopplezier!

Hoe begin ik de zoektocht naar mijn jeans of broek?

Wij maken het graag gemakkelijk voor je om de perfecte broek of jeans te vinden. Zelfs online! We stellen je dus alvast een paar vragen:
  • Voor welke gelegenheid zoek je een broek of jeans?
  • Aan wat voor broek denk je?
  • Zoek je een broek of jeans van een bepaald merk?


Je zoekt een broek voor een gelegenheid.

Lodewijk Mode voor Mannen helpt je aan de broek of jeans voor een (zakelijke) gelegenheid of voor een feest. Hiervoor hebben we een groot aanbod in merken zoals BOSS, North84 als het wat meer casual mag. Zoek je een gekledere broek dan zijn de broeken van Roy Robson of Benvenuto zeer geschikt.


Je zoekt een broek voor vrije tijd

Voor je vrije tijd heb je een enorme keus aan broeken bij Lodewijk Mode voor Mannen. Voel jij je thuis in een chino dan zijn de katoenen broeken van BOSS en Meyer het bekijken waard. Voor een 5-pocket raden we je de modellen van bijvoorbeeld Gardeur en PME aan. Draag je liever een jeans in je vrije tijd? Dan heb je de grootste keus in modellen van PME, Cast Iron, Pure PathG-Star, Vanguard of Gardeur.


Je zoekt een nette jeans voor het werk

Een nette jeans voor naar het werk hoeft niet saai te zijn. Mag het een jeans met een leuke wassing (stonewashed, bleached, moustache) zijn, kijk dan eens bij PME of Cast Iron. Zoek je juist een jeans zonder al te veel kleureffecten? Je vindt ze bij Vanguard of Gardeur. Meyer heeft een aantal jeans in de collectie die zich ook heel goed met een mooi colbert laten combineren.


Je zoekt een slim fit jeans.

Hou je van een jeans die mooi aangesloten zit maar toch comfortabel is? De slim fit modellen van Vanguard en PME zijn dan heel geschikt voor jou. Ook bij G-Star, Cast Iron en Pure Path kan er dan een mooie jeans voor jou tussen zitten.


Je zoekt een regular fit jeans.

PME en G-Star zijn de merken die mooie jeans in een regular pasvorm bieden. Wanneer je wat steviger (boven)benen hebt of gewoon houdt van een wat ruimer vallende jeans dan zijn dit de modellen die voor jou geschikt kunnen zijn.


De trend van dit moment: loose fit

We zijn er ook voor de man die op zoek is naar een loose fit jeans. Dit is een jeans die wijder valt dan de gemiddelde jeans. Dé trend van dit moment! G-Star is bij uitstek het merk voor dit model jeans.


Informeer naar onze broeken en jeans

Het assortiment aan jeans en broeken in onze winkel kan hier en daar afwijken van het online aanbod. Wil je een artikel in onze winkel komen passen? Informeer vooraf altijd even of het artikel op voorraad is. We zijn telefonisch bereikbaar via 0517-392144 of stuur een appje naar 06-39711985