Rock 'n Roll outfit

Door Sanne Rinzema - 11 mei 2017 - Casual , Jeans
Met de achtste editie van het Rock ’n Roll festival in Franeker kunnen wij er niet omheen om jou te voorzien van een goede outfit. Met mooie auto’s, goede muziek en hopelijk mooi weer in het vooruitzicht bereiden wij jou er tot in de puntjes op voor!

Het Rock 'n Roll Festival


Het Rock ’n Roll Festival is inmiddels een begrip in de regio geworden. Vanuit heel Friesland en daarbuiten ontvangt Franeker het hele weekend lang vele bezoekers! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei heb je de kans om de mooiste oldtimers te bekijken, is er overal muziek en kermis in de stad en krijg je zelfs de kans om Rock 'n Roll dansles te nemen! Het hele programma vind je hier. Onze taak voor dit festival? Jou van een rockende outfit voorzien! 

De Rock n Roll outfit


Wij gaan ervoor zorgen dat jij er van top tot teen in stijl bijloopt tijdens het festival. Laten we beginnen met de jas. Denk je aan Rock ’n Roll dan denk je aan een leren jas! En in plaats voor de ‘standaard’ variant te gaan, gaan we dit keer voor groen! Dit leren jack van No Excess is super stoer maar ook comfortabel tegelijk. En omdat we nog niet helemaal zeker zijn van mooi weer, kiezen we liever het zekere voor het onzekere. Op naar de volgende stap: het shirt. Hier kan je voor twee varianten gaan. Een net overhemd of juist een stoer t-shirt. Het overhemd van Scotch & Soda heeft een lage kraag, en is daardoor net wat sportiever. Het t-shirt van Vanguard is super stoer en sluit naadloos aan op het thema. 

Vanguard t-shirt
Scotch overhemd
 


Qua broek heb je ook de keuze tussen twee varianten. Zowel een zwarte jeans van Vanguard als een destroyed denim van Cast Iron passen helemaal bij de Rock ’n Roll look!

Vanguard jeans Cast Iron

All about the details

De details, dat is vaak waar het om gaat! Durf jij voor opvallende details te gaan? Maak je outfit dan af met een paar Happy Socks*. De opvallende print mag natuurlijk gezien worden, hoe je dat doet? Sla je broekspijpen een paar keer om, zodat je zeker weet dat je Happy Socks opvallen!

Happy socks


*Onze Happy Socks zijn alleen in de winkel verkrijgbaar.

Zit je helemaal in de Rock ’n Roll stemming, maar koop je liever je outfit in de winkel? Geen probleem! Ook in de winkel bestaat ons assortiment uit te gekke Rock ’n Roll items. Wat dacht je van de stoere all-over print t-shirts van Kultivate. Of een spijkerjack van PME? Genoeg keuze om je outfit op het weekend aan te passen! Onze adviseurs helpen je graag.