Schoenen maken de man

Door Sanne Rinzema - 28 juni 2017
Schoenen maken de man, een spreekwoord waar wij het volledig mee eens zijn! Een mooi paar schoenen maken je outfit nu eenmaal helemaal af. Wij hebben prachtige schoenen van de merken Rehab en PME Legend in de collectie. In deze blog stellen we deze stoere sneakers en robuuste leren stappers aan je voor!

Rehab schoenen

Rehab schoenen zijn al jaren favoriet in onze winkel. Je kent Rehab misschien van de nette klassieke schoen, maar wist je dat ze ook super sportieve sneakers hebben? De standaardcollectie is nu aangevuld met luxe zomerse sneakers. Rehab schoenen vallen op door de details. Zo verwerken ze verschillende kleuren, materialen en contrasterende stiksels in de schoenen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze witte sneaker. De details, mix van dessins en contrasterende kleuren maken de schoen! Overigens is de witte sneaker dé trend van dit moment, dus mocht je nog geen paar hebben schaf ze dan snel aan! Deze zomerse sneakers passen goed bij een jeans, maar kunnen ook zeker gedragen worden bij je korte broek.Als je op zoek bent naar een meer klassieke schoen, dan ben je ook aan het juiste adres bij Rehab. Je kunt gaan voor een classy nette variant, maar als je op wilt vallen ga je voor een print gecombineerd met leer! Hoe dat eruit ziet?Wil je meer weten over Rehab? Bekijk dan hier de hele collectie Rehab schoenen. Dan gaan wij ondertussen verder met de schoenencollectie van PME.

PME sneakers

Draag je het liefst sportieve sneakers? Dan zijn de PME sneakers jou op het lijf geschreven! Onze collectie bestaat uit diverse sneaker modellen, in de kleuren blauw of grijs. Deze kleuren passen overal bij, en zijn dus makkelijk te combineren. Je kunt kiezen uit een bootschoen, lage sneakers en een hoge sneaker.

PME Legend blinkt uit in casual kleding met een mannelijke uitstraling. Dat zie je ook aan de keuze voor denim bij deze schoenen. Dankzij de kleuren en rijke materialen heeft de schoen een super casual uitsraling, die toch ook zeker te combineren is met een mooi pak of sneakersuit. Het mooie aan deze PME sneakers is dat je ze lekker door kan dragen het najaar in! Bekijk onderstaande collage om een beeld te krijgen van de collectie.Ps. De zomercollectie van Rehab en PME shop je nu extra voordelig in de sale! Wees er wel snel bij. Want op = op!