Sneakersuit preview!

Door Sanne Rinzema - 02 februari 2017 - Business & Maatpakken
Er is een nieuwe trend gaande op de businessafdeling. Namelijk, het spelen met kleuren en materialen. Wat we daarmee bedoelen? Dat leggen we je natuurlijk graag uit! Watch and learn!

Groen vs. Blauw

Waar we vorig seizoen alleen blauwe, zwarte en grijze kostuums hadden, hangt er nu voor de afwisseling ook groen tussen! Drykorn is een van de merken die een nieuwe kleur aan zijn collectie heeft toegevoegd! Vanzelfsprekend blijft het er stijlvol uitzien waardoor het heel geschikt is om te dragen tijdens je werk.

Maak kennis met de sneakersuit

Maak dit seizoen kennis met de ‘sneakersuit’. Kostuumdesigners hebben dit seizoen niet alleen gewerkt aan de look maar ook aan de feel! De stof van de sneakersuit bestaat uit super elastisch materiaal en voelt daardoor aan als een joggingpak. De onderkant van de broek is afgewerkt met elastiek waardoor er een opvallende fit ontstaat die helemaal past bij de jonge kostuumdragers. Durf je een stapje verder te gaan met bijvoorbeeld een print op je kostuum? Dan zit je met de nieuwe collectie helemaal goed. In verschillende kostuums zijn subtiele prints verwerkt waarmee je net iets meer opvalt dan in een standaard kostuum. En ohja, bereid je voor op een seizoen vol sneakers want het combineren van je kostuum met sneakers is hót! Ps. de collectie is op dit moment nog niet helemaal compleet in ons assortiment, houd daarvoor onze Facebookpagina in de gaten! 

Het oude vertrouwde

Hoeft het van jou allemaal niet zo opvallend? Dan kan je gerust je hart ophalen, want je mág dit seizoen opvallen, het hoeft natuurlijk niet! Je kunt ook nog steeds heel goed terecht op onze businessafdeling voor prachtige collecties met basic pakken zonder opvallende prints, kleuren of materialen. Ook daarin adviseren we je graag.

Sneakersuite