Start Summer Sale bij Lodewijk Mode voor Mannen!

Door Jordy van der Veen - 17 juni 2020Kortingen op jouw favoriete merken!


Het is alweer juni mannen. En met de zomer voor onze deur trappen wij alvast af met onze Summer Sale! Op héél veel merken ontvang je nu tijdelijk tot 50% korting. Ga goed gekleed de zomer in. Ben je op zoek naar een perfect zomerjack voor de frisse zomeravonden op het terras? Of zie jij jezelf al helemaal flaneren in een nieuwe outfit van PME Legend deze zomer? Wat je favoriete stijl of merk ook mag zijn, op héél veel artikelen profiteer je van kortingen van 10% tot 50%. 

Jouw outfit is natuurlijk niet compleet met een stoere broek. Dit seizoen zien we de korte broeken terug in verschillende wassingen. In spijkerstof licht of donker, maar ook de chino's van Dstrezzed
welke net even iets meer opvallen door de zomerse kleuren. Combineer een korte broek met een kleurrijke polo van SuperDry, en je bent helemaal klaar voor deze zomer! En het leuke nieuws... ook op deze merken ontvang jij kortingen. De kortingen gelden in onze winkel maar ook online in onze webshop.

Ben je nu op zoek naar advies voor matchende outfit? Onder het genot van een vers bakje koffie gaan wij aan de slag om voor jou dé perfecte outfit uit te zoeken voor deze zomer! Hoe klinkt dat? Je mag ook altijd een afspraak maken met één van onze shop assistants. Ze staan klaar om jou te helpen.