Tijd voor een nieuwe jas!

Door Sanne Rinzema - 27 maart 2017 - Casual , Jeans
Nu het voorjaar officieel is gestart wisselen wij onze warme winterjas in voor een voorjaarsjack. En omdat we zo enthousiast zijn over het nieuwe seizoen, vertellen we je hier graag veel meer over. Maak kennis met de nieuwste trends en kleuren van het seizoen!

Kleur en print

Kleur en prints, we kunnen er niet omheen in de shirts en overhemden en ook zeker niet in de jassen en jacks. De jas mag dit seizoen opvallen en maakt, vinden wij, een outfit helemaal af. De kleuren die je dit seizoen gaat zien? De meest opvallende kleuren zijn: turquoise, blauw, koraalrood. Vooral No Excess pakt uit met kleur! Durf je nog een stap verder te gaan met een toffe print? Kies dan voor de legerprint van Chasin’ of Vanguard, in zowel groen als blauwtinten.

No Excess jack

Light down

Dit jack herken je misschien nog van afgelopen jaar, het lightdown jack van Reset is namelijk weer terug van weggeweest. Vorig jaar waren we al fan, dit jaar zeker niet minder! De light down jacks brengen vele voordelen met zich mee, ze zijn super comfortabel, sportief en makkelijk om bij je te houden. Bij aankoop van het jack ontvang je namelijk een klein tasje waarin je de jas kunt opbergen. Stel op een mooie lentedag vertrek je ’s ochtends met je jas aan, maar ’s middags is het eigen te warm om een jas te dragen. Dan vouw je de jas gewoon op, stop je hem in het tasje en heb je alsnog je handen vrij! Win- win situatie! Qua kleur heb je volop keus in deze jacks.

Lightdown reset  


Casualjassen

Ook op onze casual afdeling hebben we weer een prachtige collectie aan jassen hangen. Deze jassen variëren tussen zowel korte als wat langere modellen. Over het algemeen is het aanbod in korte jassen groter, we hopen natuurlijk een hele mooie lente en zomer te krijgen, waarin we niet heel warm gekleed de deur uit hoeven te gaan. Je shopt one casual jassen van de merken State of Art, Bugatti, PME Legend en Vanguard.

 
State of art
State of art
 
 

Parka

Voor als je iets meer vernetting in je outfit wil, raden we je dit seizoen de parka aan. Deze is iets langer, super functioneel en vooral erg stijlvol. De parka van Scotch & Soda past zowel bij een stoere denim met t-shirt, waarbij je de focus legt op de nette parka. Maar ook bij een casual katoenen chino kleed de parka mooi af. Kortom, heel veelzijdig en daardoor zo functioneel

Scotch & Soda

Nu extra voordelig

Al onze jassen, zowel online als in onze winkel shop je nu extra voordelig met €15,- korting! We helpen je graag bij het vinden van een geschikte jas. Stel ook gerust je vragen via onze chat. *deze actie loopt t/m 15 april as.