Uitgelicht: State of Art

Door Sanne Rinzema - 06 juli 2017 - Casual
State of Art is een van de vaste merken op onze casualafdeling. State of Art is een klassiek herenmerk, met volop keus in overhemden met lange/korte mouw, polo’s, vesten en pullovers. Dit seizoen valt de collectie extra op door het kleurgebruik. Kleuren zoals rood, roze, blauw en groen voeren de boventoon. We kunnen ons voorstellen dat het maken van combinaties hierdoor een uitdaging wordt, daarom laten wij in deze blog zien hoe je de kleuren combineert!

State of Art Look 1: roze vs. blauw

State of Art heeft dit seizoen veel roze en blauw in de collectie. Deze kleuren laten zich, niet geheel toevallig, erg goed combineren! We gaan voor twee opties, waarbij je kan kiezen tussen blauw als hoofdkleur, of roze als hoofdkleur. Laten we beginnen met blauw als hoofdkleur. Voor deze look hebben we gekozen voor een blauwe polo met subtiele print. Als het wat kouder wordt combineer je deze mooi met de roze pullover. Zo ontstaat er toch wat extra kleur in je outfit, zonder te overdrijven. De blauwe broek maakt de outfit helemaal af. De tweede optie is juist bedoeld om op te vallen, door veel roze te gebruiken. De roze kleur komt zowel in het overhemd als in de pullover terug. Het overhemd heeft een vrolijke print, met roze details. De totale outfit maak je vervolgens iets rustiger door de grijze jeans.
State of Art Look 2: groen vs. blauw

Ook groen en blauw komen veel terug in de State of the Art collectie. Mocht roze niet helemaal je kleur zijn, dan is groen dit seizoen een goede optie. In combinatie met blauw kun je veel sprekende combinaties maken. Het groen komt dit jaar in vele tinten, met name army green en mintgroen. Voor deze look hebben we gekozen voor het blauw met groene overhemd, in combinatie met de groene pullover. De opvallende print in het shirt wordt tot rust gebracht door de effen pullover. De outfit maak je af met een mooie blauwe jeans of katoenen broek. Heb je liever helemaal geen prints? Kies dan voor een effen blauw overhemd of polo. Door deze alsnog te combineren met groen, stel je toch een zomerse outfit samen.

  

State of the Art Look 3: rood vs. blauw

De laatste State of the Art look bestaat uit een combinatie van rood met blauw. Voor deze outfit kiezen we voor een overhemd met drukke print, waarin de rode details opvallen. Combineer deze met een blauwe pullover, en je hebt een mooie en toch kleurrijke outfit. Ga je liever voor rood, wit én blauw? Kies dan het State of the Art overhemd met rode details. Zo creëer je toch een opvallende twist, vanuit twee mooie basiskleuren. Een jeans maakt deze outfit helemaal af.We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze looks als wij. Shop deze bij ons in de winkel, of online! Ps. Je shopt de State of Art collectie nu extra voordeling met onze huidige actie. Koop 1 State of the Art kledingstuk en ontvang het 2e gratis!*

*Actie loopt t/m 23 juli a.s. niet geldig op t-shirts/polo’s en korte broeken.