Waarom iedereen een shirt met logo heeft!

31 augustus 2017

Je wilt een statement maken, bent fan van die popband of vindt dat ene merk gewoon heel tof. Je laat het de hele wereld zien met het logo shirt! Wie heeft er inmiddels niet één? Je ziet tegenwoordig weer enorm veel shirts met teksten en logo’s. Een nieuwe trend? Nee hoor, eigenlijk zijn ze nooit weggeweest; ook wij hebben weer nieuwe Levis shirts met logo binnen!

De jaren ’90: De geboorte van de logo shirts

Eigenlijk begonnen de logo shirts als marketing advertenties voor grote merken. Denk aan Coca Cola, Calvin Klein of The Gap. Zij maakten het mogelijk voor het grote publiek om in producten van dure merken te lopen zonder dat het je een rib uit je lijf kostte. Je bent namelijk wel een wandelend reclamebord met  zo’n shirt met logo.
 

Waarom zijn ze zo populair?

Denk eens na… waarom heb jij dat shirt met logo of tekst in je kast hangen? Grote kans dat je zegt: ‘Ik vind ‘m gewoon erg tof!’. Maar met dat shirt laat je in één oogopslag zien waar jij fan van bent en dat zegt iets over jou! En die toffe kreet? Dat is vast statement waar je het zelf ook roerend mee eens bent. “Express yourself” dat is de boodschap!

Hoe draag je het logo shirt?

Met het logo shirt gaat het dus om het maken van een statement of om jezelf te uiten. Dat betekent dan ook dat jij ‘m mag dragen zoals JIJ wilt! Menno wilde wel een paar voorbeelden laten zien hoe jij deze trend kunt stijlen.

 

Altijd goed: denim!

Stoer, tijdloos en hip. Elk shirt met een logo of statement staat goed op jeans. Of dat nu een ripped denim is met een ruige look of een skinny, jij zal er stijlvol bij lopen. Perfect met bijvoorbeeld een Levis shirt! Binnenkort een feestje? Ga dan voor deze combinatie.


Combineer het logo shirt deze winter met de chino broek

Deze winter is de chino broek helemaal hot. Ook bij deze broek staat het logo shirt tof. Met dit shirt van Tommy Hilfiger creëer je een smart casual look voor naar je werk bijvoorbeeld.Sporty met de jogg-pants

Ga voor een sportieve look met de jogg-pants. Combineer een shirt van SuperDry of met een sportlogo (Champion, Adidas, Nike) met een comfortabele jogg-pants en jij kan comfortabel in stijl de dag door!