Naar boven

Superdry

Superdry

Over Superdry

Superdry is sinds vorige zomer ook online verkrijgbaar in onze webshop! Zoek je een exclusief kledingmerk waarvan de items voor langere tijd hun vorm en kleur behouden? Dan is Superdry iets voor jou! Superdry is een merk dat overal ter wereld wordt verkocht. Of je nu het Sydney Opera House staat te bewonderen of op de Golden Gate Bridge staat. Er is altijd wel een Superdry winkel in de buurt! Superdry heeft winkels in Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Azië en in Europa. In het Verenigd Koninkrijk zijn er zelfs 79 zelfstandige winkels. En dan te bedenken dat Superdry pas in 2003 is begonnen. Nu ruim 10 jaar later is er in Londen zelfs een winkel met 22.000 vierkante meter winkelruimte gewijd aan dit merk.

East meets West

Superdry laat zich inspireren door ontwerpinvloeden uit de Japanse graphics, Brits design en Amerikaanse vintage. East meets west zeg maar! Zelfs grote namen als David Beckham, Zac Efron en Helena Christensen worden graag gezien in dit modemerk. De collectie staat bekend om de prachtige kwaliteit, de mooie pasvorm en de verschillende neon details. Ook de stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen zijn kenmerkend voor dit merk.

Collectie 2019

Superdry en neontinten is een combinatie waar we niet meer zonder kunnen. En zoals we van Superdry gewend zijn is de zomercollectie weer volledig van neontinten en sportinvloeden voorzien! De collectie heeft uiteraard comfortabele sweaters, truien en vesten. Deze collectie heeft ook veel nieuws! Neon komt veel terug en we zien voor het eerst bomberjacks! Ook zijn er ‘inbetweens’; vesten die je ook als jas kan dragen. Als laatste zijn de shirts met vintage look opvallend in deze collectie. En als je helemaal gek bent van Superdry! kies een mooie Superdry rugtas mee naar je favoriete sport of naar school.

Collectie Superdry

  • Superdry t-shirts 
  • Superdry polo’s 
  • Superdry joggingbroeken 
  • Superdry hoodies 
  • Superdry sweater
  • Superdry joggingbroeken
  • Superdry parka's

Is Superdry helemaal jouw ding? Bekijk dan ook eens de collecties van No Excess en PME.