Naar boven

Superdry

Superdry

Superdry nu ook online!

Superdry is sinds dit seizoen ook online verkrijgbaar in onze webshop! Zoek je een exclusief kledingstuk dat voor langere tijd de vorm en kleur behoudt? Dan is Superdry iets voor jou! Superdry is een merk dat overal ter wereld wordt verkocht. Of je nu het Sydney Opera House staat te bewonderen of je staat op de Golden Gate. Geen probleem! Superdry heeft winkels in Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Azië en in Europa. In het Verenigd Koninkrijk zijn er zelfs 79 zelfstandige winkels. En dat te bedenken dat Superdry pas in 2003 is begonnen. Nu ruim 10 jaar later is er in Londen zelfs een winkel met 22.000 vierkante meter winkelruimte.

Oosters versus Westers

Superdry laat zich inspireren door ontwerpinvloeden uit de Japanse graphics en het Britse design. Zelfs grote namen als David Beckham, Zac Efron en Helena Christensen worden geassocieerd met het modemerk. De collectie staat bekend om de prachtige kwaliteit, de mooie pasvorm en de verschillende neon-kleuren.

Zomercollectie 2017

Superdry en neontinten is een combinatie waar we niet meer zonder kunnen. En ook deze zomer bestaat de collectie weer uit vrolijke, neon details! Zoals je van Superdry gewend bent bestaat de collectie weer uit comfortabele sweaters, truien en vesten. Voor als het echt mooi weer is heb je in deze collectie ruime keuze uit t-shirts en polo’s. Of je nou voor een mooi basic gaat of voor een opvallende print, beide keren kan je heel goed slagen bij Superdry! Nieuw in ons assortiment is de Superdry SPORT collectie. Deze collectie is fijn voor tijdens en na het sporten, met bijbehorende accessoires zoals de sportfles! Ook hierop staan natuurlijk weer opvallende kleuren en neontinten.

Collectie Superdry

Een korte impressie van de immense collectie van Superdry:

  • Superdry t-shirts 
  • Superdry polo’s 
  • Superdry joggingbroeken 
  • Superdry truien 
  • Superdry boxers 
  • Superdry schoenen 
  • Superdry tassen
  • Superdry ALLES!

Is Superdry helemaal jouw ding? Bekijk dan ook eens de collecties van No Excess en PME.