Wat is jouw favoriete stijl?

Door Sanne Rinzema - 21 juli 2016 - Winkel
Zoals je misschien al weet bestaat onze winkel uit vier afdelingen; jeans, casual, business & maatpakken en trouwpakken. Maar wist je dat op de jeans en casual afdelingen ook nog eens vele verschillende stijlen zijn? Vandaag lichten we drie korte broeken uit in de drie stijlen; jeans, casual en semi-dress. Welke stijl past het beste bij jou? 

Jeans Outfit


Je begrijpt, bij een echte jeans outfit hoort natuurlijk een stoere jeans short! Een duidelijke trend qua wassing is dit seizoen de grijstint. Deze short van No Excess sluit daar perfect op aan. Daarnaast is grijs ook een makkelijke kleur om te combineren. Eigenlijk past vrijwel iedere kleur bij grijs, dus je kan bijna geen foute combi maken. Voor de jeanslook van deze blog hebben we gekozen voor dit zomerse t-shirt met print van Scotch & Soda.

Jeans outfit

Casual outfit


Een van onze toppers op de casual afdeling is natuurlijk PME. Deze short van PME is van katoen, maar heeft wel een jeanslook. Een mooie mix dus tussen jeans en casual. Hoe combineer je een casual short? Met een mooie polo! En laat dat nou ook een echte trend zijn dit seizoen. Deze mintgroene polo van Vanguard vinden wij er perfect bij passen!
Casual Outfit

Semi-dress outfit


Voor een mooie semi-dress look hebben we gekozen voor een witte denimshort van Scotch & Soda met een mooi overhemd van A Fish Named Fred. Geschikt voor wanneer je iets gekleder moet zijn tijdens het mooie weer. De mouwen mag je natuurlijk gewoon oprollen als het te warm wordt! Met een mooie riem en een paar nette blauwe schoenen is jouw outfit helemaal compleet!
Semi-dress outfit

In welke stijl zie jij jezelf dit seizoen zeker lopen? Laat het ons weten! Let op: Niet alle producten zijn online verkrijgbaar, wil je er zeker van zijn dat een van deze items nog in jouw maat in onze winkel op voorraad is? Chat dan met ons via de website of stuur ons een whatsapp bericht! Volgende week laten we je een aantal outfits zien voor bruiloften en andere feestelijkheden!