Wedding Event Leeuwarden

Door Sanne Rinzema - 02 november 2016 - Trouwpakken , Winkel
Aanstaande zondag 6 november zijn wij aanwezig op het Wedding Event in Leeuwarden. Ga jij binnenkort trouwen en wil je graag inspiratie opdoen? Dan is dit het ideale moment!

Perfecte locatie


De locatie van je trouwdag, heb je daar al over nagedacht? Het Wedding Event vindt plaats in de Koperen Tuin, tevens een prachtige locatie om te trouwen. Misschien is dit wel dé droomplek waar je naar op zoek bent. Je kunt het zondag op een unieke manier beleven.

Dit is er te doen

Wat je ook maar nodig hebt om jouw bruiloft de mooiste dag van je leven te maken, je vindt het tijdens het Wedding Event. Zo zie je de mooiste trouwpakken en bruidsmode tijdens de modeshow (van 12.30 tot 15.30 uur), kan je verschillende lekkernijen proeven om te serveren op je trouwdag of maak je misschien wel kennis met je trouwfotograaf. De exposanten, waaronder wijzelf, hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld voor verloting, dus misschien ga jij wel naar huis met een mooie prijs. En voor de dames wordt het extra spannend, want zij maken kans op het winnen van een bruidsboeket. Drie keer raden wat ze daarvoor moeten doen... juist ja, het boeket vangen!

Onze trouwpakken


Wij zijn natuurlijk aanwezig om je de mooiste trouwpakken te laten zien. Maak kennis met onze trouwpakkenadviseurs, die jouw graag helpen bij het uitzoeken van jouw ideale trouwpak voor de mooiste dag van je leven. Bekijk onze trouwpakken afdeling, of ga voor de virtuele tour waarbij je alvast 'letterlijk' in de winkel een kijkje kunt nemen! 


Zien we jou zondag in de Koperen Tuin? Van 11.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom!

Tip: meld je aan op www.eventenmeer.nl en ontvang het tweede toegangskaartje gratis (entree is € 3,50)! 

Wedding Event Leeuwarden