What to wear: shinen tijdens de kerstdagen!

Door Sanne Rinzema - 15 december 2016 - Winkel
Wij worden heel blij van het idee dat de kerstdagen steeds dichterbij komen, gezellig met familie en vrienden om tafel en genieten met zijn allen. Nu wil je daar natuurlijk ook goed voor de dag komen, wij laten je graag drie verschillende stijlen zien. Gegarandeerd dat jij punten gaat scoren!

Suit up!

Ga "all the way" gekleed in pak. Dit seizoen hebben we het er al eerder over gehad, je mag helemaal los gaan als je gekleed de deur uit wil gaan. Niks is te veel, dus een kostuum met vlinderdas én pochette is een absolute GO. En of dat dan niet ‘too much’ wordt? Welnee, de kerstboom tuig je immers ook van top tot teen op! Dus waarom jezelf niet? In de collectie van Drykorn hebben we prachtige driedelige kostuums, die slank vallen en super fashionable zijn. Durf je op te vallen? Kies dan voor een vlinderdas in een andere kleur, ons assortiment bestaat uit felrood, bordeauxrood, grijs, zwart en uni kleuren met mini dessins!.

Drykorn kostuums

Coltrui vs. Gilet

Een mooie coltrui is ook een absolute topper tijdens kerst. Deze combineer je met een nette pantalon of wanneer het iets meer casual kan, kan dat ook met een jeans. Vind je dit nog wat te simpel? Draag er dan een colbert overheen, zo maak je je outfit net iets chiquer.

Ben je niet zo van de coltrui? Probeer dan eens het gilet, bijvoorbeeld van Born With Appetite! Ook zonder colbert kan je deze op een nette manier dragen. Bijvoorbeeld door hem te combineren met een mooi, clean overhemd. Pantalon erbij en niks meer aan doen!

(Goed) foute kerstoutfit

Ga je naar een te gek feest waar je graag op wilt vallen? Zoek dan vooral niet verder. Deze kostuums herken je op grote afstand. Mede dankzij de vrolijke print krijg je direct zin in kerst. Shop een van de Opposuits kostuums bij ons in de winkel. Het kostuum bestaat uit een pantalon, colbert en stropdas. En dat in een hele te gekke print. Ga voor zwart met witte sterren of helder blauw met all-overprint. Ik hoor je denken, Wat kost zo’n grapje dan?... Valt best mee je koopt dit 2 delig-kostuum + stropdas voor €74.95

Opposuits

Oh, en mocht je je afvragen hoe de personal shoppers deze kerst gekleed gaan? Bekijk dan onderstaande foto! 

Kerstteam Lodewijk Mode

 

* Al deze items zijn verkrijgbaar bij ons in de winkel, of bekijk onze online kerstpagina. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!