What to wear?

Door Menno Steenstra - 23 augustus 2014 - Casual , Jeans

Een nieuw tijdperk breekt aan. Terwijl de laatste zomeritems de deur uitgaan, stromen ook de eerste winteritems binnen. Precies op tijd als het aan ons ligt! Want man o man, wat een weer.. Binnen een week zijn we van de ultieme zomer naar een echte regenachtige herfst gegaan, maar niet alleen qua weer: ook binnen bij Lodewijk Mode voor Mannen is de winkel veranderd in een waar winterparadijs. We schakelen om naar het verkopen van dikke wollen wintertruien met een stoere jeans in plaats van korte mouwen T-shirts met korte broeken. En eigenlijk is dat helemaal niet erg!

 

Verrassende collecties

Soms heb je van die seizoenen die bij de inkoop al lastig zijn, dit seizoen gold zo’n beetje het tegenovergestelde. Eigenlijk alle merken verrasten ons. De kleuren, de items: het plaatje klopte. We zijn laaiend enthousiast bij het uitpakken van elke doos die binnen komt en worden keer op keer verliefd. Nee, dit is niet een mooi verkooppraatje: we menen het. Als één van ons een dag niet heeft gewerkt en de winkel binnen komt, worden eerst alle nieuw binnen gekomen items bekeken waarop een reactie in de trant van “Oh! Wauw! Had je deze al gezien? Of deze? Mooi hè? ..” volgt. De mannelijke medewerkers kunnen zich bijna niet inhouden om niet gelijk een hele nieuwe garderobe aan te schaffen en de vrouwelijke medewerksters steken (nu al) geregeld hun partners in het nieuw.

 

Trends winter 2014/2015

Maar waar zijn wij dan zo enthousiast over? Stel je voor: een collectie met warme kleuren, zoals wijnrood en okergeel, maar met ook een stoere touch door het gebruik van veel denim, leatherlook en legergroen. Allerlei verschillende tinten blauw, maar wel net even anders als dan anders. Er is dit jaar bijzonder veel op details gelet!

 

Superdry is hot!

En dan heb je nog zo´n merk als Superdry. Een merk dat HET is! Comfortabel, maar zo modebewust! Een heerlijke Superdry sweater of trui kun, mag en wil je niet missen deze winter! Dat geldt overigens ook voor een gestept donsjack!

 

Kom kijken!

Ja, nu kunnen wij jullie natuurlijk een hele mooie ‘sneakpeek’ geven van hoe de winkel eruit ziet… Maar echt waar: je moet het met eigen ogen zien! Wáár we verliefd op zijn is niet uit te leggen, maar dat de klanten het stuk voor stuk met ons eens zijn is al wel duidelijk geworden.. De nieuwe collectie is stunning! En weet je wat nu zo leuk is? We zijn zes dagen per week open! Dus je vindt vast wel ergens tijd om even langs te komen in Franeker! Tot straks?