Naar boven

Gardeur

(21) (21 artikelen)
 
Sorteren

Gardeur broeken online

Gardeur staat al ruim 90 jaar bekend als modern en stijlvol broekenmerk. Het uit Duitsland afkomstige modemerk is het grootste broekenmerk van Europa. Atelier Gardeur produceert zijn broeken volledig in eigen beheer en kan zo de hoge kwaliteit waarborgen. Gardeur broeken ontstaan uit puur vakmanschap en is bedoeld voor de stijlvolle man.

Nette broeken voor mannen met stijl

Modern, actueel en comfort zijn drie eigenschappen waar alle Gardeur broeken aan voldoet. Gardeur volgt de modetrends op de voet en zorgt altijd voor broeken met een perfecte pasvorm en van goede kwaliteit. Wij merken dat veel van onze klanten verknocht raken aan dit merk wanneer ze eenmaal een Gardeur broek hebben gedragen. Gardeur biedt een uitgebreide broekencollectie voor iedere man.

Gardeur Heren Collectie

Gardeur heeft dit seizoen weer een prachtige collectie in broeken en jeans samengesteld. Of je nou gaat voor een nette chino, katoenen broek of jeans. Gardeur heeft het allemaal. Opvallend is dat de 5 pocket het dit seizoen gaat verliezen van de steekzak. Daarnaast blijft de chino een populair item. Deze veelzijdige broek kun je zowel casual als zakelijk combineren. Kwaliteit en pasvorm staan al sinds 1920 voorop en dat merk je! Atelier Gardeur maakt nog steeds iedere broek in het eigen atelier in Duitsland.

Kledingmerken die vergelijkbaar zijn met of aansluiten op de collectie van Gardeur zijn Meyer en State of Art. Bekijk de collectie van deze modemerken online!