Naar boven

Meyer

Meyer

Meyer broeken online

Meyer is hét modemerk voor mooi passende broeken. Meyer is van oorsprong een echt familiebedrijf en is opgericht in 1960. Hun missie is om het hoge kwaliteitsniveau tot in detail door te voeren in hun broeken. Meyer broeken worden conform Fair Trade bepalingen in Europa geproduceerd.

Een succesvol herenmodemerk

Meyer broeken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Met een fantastische pasvorm, hoogwaardige materialen en een stijlvol design, valt het broekenmerk bij menig man goed in de smaak.

Zomercollectie 2017

De nieuwe zomercollectie van Meyer bestaat uit vele diverse kleuren, maar ook materialen. Qua kleur richt Meyer zich dit seizoen op lichte tinten, zoals lichtblauw, beige en grijs. Samen met de subtiele details zijn en blijven Meyer broeken geliefd in ons assortiment. In ons ruime assortiment bieden wij diverse keuze als het gaat om de pasvorm. Zodat er ook voor jou altijd een geschikte broek tussen zit!

Collectie Meyer

Meyer heeft een brede collectie aan broeken. U vindt broeken voor vrijwel elke gelegenheid.

  • Meyer pantalon
  • Meyer katoenen broek
  • Meyer jeans
  • Meyer spijkerbroek

Als de broeken van Meyer je goed bevallen dan zijn de collecties van Gardeur, Gate One en Baileys misschien ook wel iets voor jou. Bekijk de collectie van deze topmerken online!