Naar boven

OLYMP

OLYMP

Olymp overhemden

Olymp overhemden zijn gemaakt om je goed in te voelen. Het idee achter Olymp is je "op Olympische hoogte" bevinden. Succes heb je natuurlijk aan jezelf te danken, maar in een Olymp overhemd voel je je succesvoller dan ooit. Je slaat in elke situatie een perfect figuur, aldus de organisatie achter Olymp. Om aan deze hoge verwachtingen te voldoen, maakt Olymp gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en wordt alles met oog voor detail verwerkt en afgewerkt.

Uitgebreide collectie overhemden

De Olymp collectie bestaat uit vier verschillende type overhemden:

  • Olymp Tendenz overhemden; dit zijn business overhemden van zuiver katoe met een optimale pasvorm. Leuk detail is dat ze gemakkelijk te strijken zijn.
  • Olymp Luxor overhemden; dit zijn kreukvrije en strijkvrije overhemden, ze blijven de hele dag door mooi glad.
  • Olymp Leven Five overhemden; deze overhemden hebben een comfortabele body-fit pasvorm. Zeer geschikt voor de slanke, modebewuste man.
  • Olymp Vrijetijdshemden; onderhoudsarme casual overhemden te dragen in je vrije tijd of voor minder officiële (of zakelijke) aangelegenheden.

Olymp online én in de winkel

Vanwege het succes van de Olymp overhemden vind je Olymp nu in onze webshop én in onze kledingwinkel in Franeker. Wil je zeker zijn dat je het, voor jou, ideale overhemd koopt? Kom dan gerust even langs in onze winkel. Ben je al bekend met de pasvorm en heb je geen tijd of zin om de stad in te gaan? Shop dan nu je Olymp overhemd online.

Vergelijkbare kledingmerken

Ben jij fan van Olymp maar zit het overhemd in jouw maat of kleur er niet (meer) tussen? Bekijk dan ook eens de online collecties van R2 en Ledub.