Naar boven

R2 overhemden

R2

R2 overhemden

R2 Amsterdam is een modemerk dat stijlvolle, moderne overhemden op de markt brengt. De dress-achtige overhemden zijn gemaakt van twee verschillende katoen, afkomstig uit Italië, die garant staan voor hoge kwaliteit. Op dit moment verkopen wij R2 overhemden alleen in onze winkel en nog niet online.

Stijlvolle overhemden met een slanke pasvorm

R2 gaat voor de Italiaanse stijl. R2 overhemden zijn nette overhemden met een prachtige afwerking.De prints met speelse contrasten zorgen voor een exclusieve uitstraling. Overhemden van R2 hebben een slanke pasvorm waardoor ze ook bij het iets jongere publiek in de smaak vallen. Ideaal te combineren boven zowel een jeans als een pantalon.

R2 overhemen collectie 2019

In de R2 collectie schikken de bloemenprints in (geen zorgen, ze verdwijnen niet) en maken ruimte voor de toevoeging van goeie uni’s. Prachtige klassieke overhemden, met de afwerking die je gewend bent van R2 in de modekleuren bordeaux, bottle green, en (staal)blauw. De contrasterende kraag en manchetten zijn kenmerkend voor dit hoogwaardige merk. Houd je wel van een patroontje? Dan kun je te kust en te keur. Of je nu van floral, paisley, streepjes, ruitjes of zigzag houdt, bij R2 vind je altijd een overhemd dat past bij jouw persoonlijkheid!

Vergelijkbare kledingmerken

Als R2 je goed bevalt dan zijn de nette dress overhemden van misschien ook wel wat voor jou! Kijk ook eens voor mooie overhemden bij Olymp online!