Naar boven

R2

R2 westbrook

R2 overhemden

R2 Amsterdam is een modemerk dat stijlvolle, moderne overhemden op de markt brengt. De dress-achtige overhemden zijn gemaakt van twee verschillende katoen, afkomstig uit Italië, die garant staan voor hoge kwaliteit. Op dit moment verkopen wij R2 overhemden alleen in onze winkel en nog niet online.

Stijlvolle overhemden met een slanke pasvorm

R2 gaat voor de Italiaanse stijl. R2 overhemden zijn nette overhemden met een prachtige afwerking.De prints met speelse contrasten zorgen voor een exclusieve uitstraling. Overhemden van R2 hebben een slanke pasvorm waardoor ze ook bij het iets jongere publiek in de smaak vallen. Ideaal te combineren boven zowel een jeans als een pantalon.

Zomercollectie 2016

Kleur, kleur, print en nog meer kleur. Dit is hoe wij de nieuwe zomercollectie van R2 Amsterdam het beste omschrijven. Dankzij de opvallende tropische prints krijgen wij in ieder geval direct zin in de zomer! Val je liever iets minder op? Geen nood, ook hier houdt R2 rekening mee. Kies bijvoorbeeld voor het witte overhemd, met in de details een opvallende print. Minder opvallend op afstand, maar daardoor niet minder uniek!

Vergelijkbare kledingmerken

Als R2 je goed bevalt dan zijn de nette dress overhemden van Ledub misschien ook wel wat voor jou! Bekijk deze topcollecties online!

R2 Amsterdam