Naar boven

Reset

Reset logo

Reset jassen

Reset is een Nederlands modemerk dat zich uitsluitend richt op jassen. Het merk ontwerpt en produceert sinds 1957 jassen van hoogwaardige kwaliteit Hun filosofie is "We live and breathe outerwear", oftewel "we leven en ademen bovenkleding". Ze geloven in mode, maar raken daarbij het draagcomfort niet uit het oog. Op dit moment verkopen wij Reset jassen alleen in onze winkel en nog niet online.

Voor de sportieve en stijlvolle man

Reset weet mode perfect te combineren met comfort en kwaliteit. Ze bieden een gevarieerde collectie aan modieuze jassen die voor ieder kleedmoment geschikt zijn. Reset jassen zijn er op gemaakt om de verschillende weersomstandigheden in Nederland te doorstaan en blijven daardoor erg lang mooi.

Zomercollectie 2017

Het ‘lightdown’ jack was vorig jaar al een succes, gelukkig keert deze ook deze zomer weer terug! Dit jack is zoals de naam al verklapt super licht en daardoor heel fijn om te dragen. En, extra handig en niet geheel onbelangrijk, bij aankoop van de jas ontvang je een handig tasje waarin je de jas kan opbergen. De kleuren maken de collectie helemaal af, deze variëren van donkergroen tot aan koraalrood. En daardoor zit er ook voor jou ongetwijfeld een perfecte kleur bij! Draag je liever een wat langere jas? Ook daarin hebben wij volop keus in ons assortiment.

Vergelijkbare kledingmerken

Bevalt de stijl van Reset jou goed? Bekijk dan ook eens de collecties van Donar, Culture en 7 Square!