Naar boven

Reset

Reset logo Cast Iron

Reset jassen

Reset is een Nederlands modemerk dat zich uitsluitend richt op jassen. Het merk ontwerpt en produceert sinds 1957 jassen van hoogwaardige kwaliteit Hun filosofie is "We live and breathe outerwear", oftewel "we leven en ademen bovenkleding". Ze geloven in mode, maar raken daarbij het draagcomfort niet uit het oog. Op dit moment verkopen wij Reset jassen alleen in onze winkel en nog niet online.

Voor de sportieve en stijlvolle man

Reset weet mode perfect te combineren met comfort en kwaliteit. Ze bieden een gevarieerde collectie aan modieuze jassen die voor ieder kleedmoment geschikt zijn. Reset jassen zijn er op gemaakt om de verschillende weersomstandigheden in Nederland te doorstaan en blijven daardoor erg lang mooi.

Wintercollectie 2017

De Reset najaar/wintercollectie heeft een onmiskenbare mannelijke uitstraling. Voor de echt koude dagen zijn er de donsjacks, die we vorig jaar ook al zagen. Deze jassen houden je warm zonder zwaar aan te voelen. Wil je er echt warmpjes bij lopen, ga dan voor een parka. Reset brengt deze klassieker dit seizoen weer helemaal terug. Met een lekkere dikke kraag en een iets langer model tot op de heup ben je helemaal klaar voor die onverhoopte ijstijd. Wordt het echter weer zo’n typisch Nederlandse winter, dan kun je ook prima uit de voeten met een korter bikermodelletje of wat te denken van een Reset regenjas?Reset model met teddywear ?

Vergelijkbare kledingmerken

Bevalt de stijl van Reset jou goed? Bekijk dan ook eens de collecties van Blue Industry, Cast Iron enCalvin Klein!