Naar boven

Blue Industry

blue industry logo

Blue Industry online

Blue Industry is een Nederlands merk dat de markt heeft veroverd met moderne overhemden voorzien van een mooie pasvorm. Het label Blue Industry startte met de verkoop van overhemden maar heeft inmiddels, dankzij de snelle groei, een volwaardige kledingcollectie samengesteld.

Een geslaagde smart casual outfit

De scheidingslijn tussen jeans, casual en zakelijk vervaagd in het modebeeld. Blue Industry speelt hier slim op in met kledingstukken waarmee je met gemak een smart casual outfit samenstelt. De term "mix and match" is Blue Industry zowel letterlijk als figuurlijk op het lijf geschreven.

Zomercollectie 2017

Een veelzijdige collectie, dat is waar Blue Industry voor staat. De nieuwe collectie bestaat uit een mix van mooie casual items afgewisseld met sportieve details. Naast de mooie basiskleuren blauw, wit en grijs heeft Blue Industry met een speelse twist neontinten in de collectie verwerkt. Daarnaast wordt er veel gebruikt gemaakt van prints, verschillende prints in een kledingstuk. Dat klinkt heel druk, maar hier hoef je je geen zorgen om te maken. Nog steeds blijft de collectie ook geschikt voor zakelijke gelegenheden. De musthave van dit seizoen is wat ons betreft de polo met opvallende print!

Collectie Blue Industry

Blue Industry heeft de collectie de afgelopen jaren uitgebreid met:

  • Blue Industry overhemd
  • Blue Industry vest
  • Blue Industry colbert
  • Blue Industry trui
  • Blue Industry chino

Vergelijkbare kledingmerken

Past Blue Industry helemaal bij jouw stijl? Dan zijn de collecties van A Fish named Fred en Scotch and Soda misschien ook wel iets voor jou! Bekijk de collectie van deze modemerken online!