Naar boven

Blue Industry

(6) (6 artikelen)
Blue Industry is een Nederlands merk dat de markt heeft veroverd met moderne overhemden voorzien van een mooie pasvorm. Het label Blue Industry startte met de verkoop van overhemden maar heeft inmiddels, dankzij de snelle groei, een volwaardige kledingcollectie samengesteld van overhemden, vesten, truien, colberts en chino's.

 

Een geslaagde smart casual outfit

De scheidingslijn tussen jeans, casual en zakelijk vervaagd in het modebeeld. Blue Industry speelt hier slim op in met kledingstukken waarmee je met gemak een smart casual outfit samenstelt. De term "mix and match" is Blue Industry zowel letterlijk als figuurlijk op het lijf geschreven.

Blue Industry Trends

We zien dit seizoen donkerblauw, (bruin)groen en donkerrood en lichtblauwe kleuren. De klassieke look wordt nog benadrukt door subtiele, maar nooit overdadige dessins. Dankzij de aandacht voor detail, zoals steekzakken op de borst, is de kleding toch speels. Een veelzijdige collectie, dat is waar Blue Industry voor staat, voor zakelijke en casual gelegenheden. 

Vergelijkbare kledingmerken 

Past Blue Industry helemaal bij jouw stijl? Dan zijn de collecties van A Fish named Fred en Scotch and Soda misschien ook wel iets voor jou!