Naar boven

Roy Robson

(4) (4 artikelen)
Roy Robson

Wereldwijde allure in kostuums

Roy Robson is een echt familiebedrijf. Het begon allemaal in 1922 in de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Inmiddels is het modemerk wereldwijd bekend. Bij het produceren van kleding hanteert het merk oude tradities, gecombineerd met nieuwe technieken en invloeden. De kledingstijl is dan ook te omschrijven als authentiek met een moderne twist.

Veel meer dan alleen mannenmode

Zoals de titel al verklapt is Roy Robson veelzijdig. Het richt zich niet alleen op kleding, maar ontwerpt ook beddengoed, tassen en zonnebrillen. Bij de productie van al dat moois wordt gebruik gemaakt van prachtige gekleurde knopen, puntige pochetten en zakken met contrasterende stiksels. Voor Lodewijk Mode voor Mannen is Roy Bobson de grote kostuumleverancier. 

De collectie Roy Robson

Ben je op zoek naar een ruime collectie van Roy Robson? Dan ben je in onze winkel aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit zowel losse colberts en pantalons, als twee-en-driedelige kostuums. Nieuw in het assortiment dit  seizoen zijn twee kostuums met daarbij een gilet. In het seizoen waarin het allemaal iets meer mag zijn, sluit dit er dan ook perfect op aan. De kleuren die we dit jaar vooral zien zijn donkerblauw, grijs en zwart. Met een net overhemd van Olymp of stropdas zorg je voor meer kleur in je outfit. Onze kostuumadviseurs helpen je graag bij het vinden van een geschikt kostuum!

Vergelijkbare kledingmerken

Bevalt de stijl van Roy Robson jou goed, maar zoek je iets in een lagere prijsklasse? Dan zijn de kostuums van Stones en Selected wellicht iets voor jou. Kom langs in onze kledingwinkel en laat je adviseren door onze modeadviseurs.

Roy Robson  Roy Robson