Business & Smart Casual kostuums

Door Sanne Rinzema - 08 maart 2016 - Business & Maatpakken

Het dragen van een kostuum hoorde oorspronkelijk bij een job als bankier of mannequin, tegenwoordig zien we steeds meer invloeden vanuit de alledaagse mode in de kostuums. De kostuums worden verjongd, zowel in de pasvorm en uitstraling. Hierdoor wordt het pak al vanaf veel jongere leeftijd gedragen, ook tijdens niet werk gerelateerde gelegenheden . In deze blog vertellen we jou graag meer over de verschillende stijlen kostuums bij ons in de winkel.

 

Van Gils

Van Gils is een merk die zich onder andere focust op de ‘young professionals’ die op zoek zijn naar een mooi kostuum. De pasvorm van dit merk is slank, met daarbij ‘jonge details’. Van Gils gebruikt kwalitatieve stoffen, waarin kleine details zijn verwerkt zodat er een gemêleerde uiterlijk verschijnt, zoals je kunt zien op onderstaande foto.

Van Gils kostuum

Drykorn

Drykorn heeft dit seizoen een aantal prachtige kostuums die zeker de moeite waard zijn om even toe te lichten. De collectie valt al direct op door het kleurgebruik. Het zijn niet de ‘standaard’ kleuren die je bij een kostuum verwacht, maar het geheel blijft toch netjes en zakelijk. De pantalons vallen vooral mooi slank, en maken samen met het slank vallende colbert een trendy en zakelijke look. Zoals je misschien weet zorgt Drykorn niet alleen voor een zakelijke look, maar is er ook een volledige collectie aan jeans en opvallende tops. Voor in je vrije tijd, een feest of zakelijke gelegenheden zit je bij Drykorn goed!

Drykorn kostuum

Roy Robson

Roy Robson wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk hierbij aan zakelijke gelegenheden maar ook aan bijvoorbeeld een jubileum of ander feest. De collectie van Roy Robson beschikt over twee pasvormen, een slanke en een superslanke pasvorm. De stoffen zijn vrij basic, maar soms ook net als Van Gils gemêleerd. Draag je het liefst sneakers? Die draag je dit seizoen gewoon onder je pak! Roy Robson laat zien hoe je dat doet.

Roy Robson kostuum


Stones

We sluiten deze blog af met de collectie van Stones, ook Stones heeft zich aangepast aan de jonge pasvorm. Bij Stones gaat het vooral om de details waardoor ze zich onderscheiden. Doorgestikte draden die je normaal niet ziet, zijn bij een aantal pakken van Stones juist zichtbaar. Voor wie even wat anders wil, maar toch netjes wil verschijnen is Stones absoluut een aanrader!

Ben jij op zoek naar een mooi kostuum, of is het tijd om je collectie uit te breiden met een nieuw item? Onze adviseurs staan graag voor jou klaar, en helpen jou bij het vinden van het geschikte kostuum. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie, of thee!  

Stones kostuum