De favoriete broek van onze modeadviseurs

Door Sanne Rinzema - 28 oktober 2016 - Winkel
In tegenstelling tot Menno, oftewel ‘mister jeans’, dragen onze modeadviseurs Marten, Max en Korstiaan vrijwel altijd een kostuum op onze winkelvloer en zie je ze bij ons dus eigenlijk nooit in een jeans. In hun vrije tijd is dat zeker anders. Daarom laten we je vandaag graag zien wat de favoriete jeans zijn van onze adviseurs.

Max: PME Nightflight


Max is fan van het ‘Nightflight’ model van PME. “Deze past goed bij mijn ‘niet-atletische benen’ ” aldus Max. Door de pasvorm zit de Nightflight niet heel strak op de bovenbenen, maar sluit bij de broekspijp wel weer mooi aan. In de winkel bestaat ons assortiment van Nightflight uit drie wassingen. Max zijn voorkeur gaat uit naar de meest donkere variant. Deze is makkelijk te combineren en is toch ook nog net gekleed.

Korstiaan: Vanguard V8


Korstiaan gaat voor Vanguard, het nieuwste model de V8. Deze draag ik graag in mijn vrije tijd. In eerste instantie zie je niet direct dat het een spijkerbroek is, dit komt door de coating op de broek. Het is een stoere broek met opvallende details die geïnspireerd is op de Moto Guzzi (zie foto). En zeg nou zelf, welke man wil er nou niet eens een ritje maken op zo’n motor? 

Vanguard

Marten: Alberto


Marten gaat voor de katoenen variant, en kiest voor Alberto. Alberto omschrijft hun eigen pasvorm als ‘superfit’ en daar is Marten het volledig mee eens. “Door de goede pasvorm draag ik deze broeken heel graag. Ze zien er netjes uit maar zitten ook nog eens prettig. Deze broek draag ik ook regelmatig tijdens het werk”

Menno: Chasin Bikerjeans 


Onze jongste telg van de vaste gezichten op de winkelvloer is Menno. In tegenstelling tot zijn collega’s op de casual- en maatpakkenafdeling draagt Menno ook in de winkel graag een goede jeans. Zijn favoriete jeans? Dat is de Chasin bikerjeans. “Dit is absoluut mijn favoriet doordat hij lekker strak zit, met een goede wassing en je ziet gewoon dat er over de jeans is nagedacht. Tot in de kleinste details valt hij op en past hij eigenlijk heel goed bij mij ;).”