Formule 1 vs. Fashion

Door Sanne Rinzema - 25 april 2017 - Casual , Jeans
Nu de Formule 1 hotter dan hot is, kijkt heel Nederland met gezonde spanning toe hoe ‘onze’ Max Verstappen het er iedere Grand Prix weer vanaf brengt. Wij kunnen het niet laten om er ook met een modebewust oog naar te kijken! En dus laten we je in deze blog zien hoe onze top 3 coureurs zich in hun vrije tijd kleden. En eerlijk is eerlijk, dat doen ze best goed! Welke stijl spreekt jou het meest aan?

Max Verstappen


Max Verstappen


We beginnen natuurlijk met onze Nederlandse topper, Max Verstappen. Als wij Max zien, dan denken wij aan Superdry! In zijn vrije tijd draagt Max graag sportieve kleding, dat vooral lekker zit en toch ook netjes is. Daar sluit Superdry perfect bij aan! Vooral de polo is een item waarin we Max veel voorbij zien komen. Zodra het weer het toelaat met korte mouw, en anders in combinatie met een sportief vest. Laat Superdry nou een merk zijn met een ruime keus in polo’s en vesten ;). Heb jij dezelfde stijl als Max? Dan passen onderstaande items helemaal bij jou.

Superdry polo Superdry vest

Lewis Hamilton


Lewist Hamilton

Op de tweede plaats zetten we Lewis Hamilton. Waar Max ‘lekker nuchter’ blijft als het gaat om zijn kleding, pakt Lewis lekker uit. Het merk dat goed past bij Lewis zijn kledingstijl is Chasin’. Een fashionable streetstyle met een stoere twist zoals we ook van Chasin' gewend zijn. Lewis kleedtzich vaak stoer, met opvallende details. Zoals een bewerkte jeans of met patches op zijn shirt. Wil jij je net zo kleden als Lewis? Shop dan onderstaande producten!

Chasin outfit

*Onze Chasin’ producten zijn helaas alleen in onze winkel beschikbaar.

Kimi Raikonen

Kimi Raikonen


Als laatste coureur hebben we gekozen voor de inmiddels 'oude rot' in het vak: Kimi Raikonen. Deze Finse coureur gaat al een poos langer mee dan bovenstaande mannen, maar zowel op als buiten het circuit kunnen we niet om hem heen. Kimi zijn stijl is iets meer casual en toch stoer en daarom heel goed te koppelen aan de collectie van PME Legend. Gewoon mooie kledingstukken die lekker zitten en aansluiten op de laatste trends. Past de stijl van Kimi ook goed bij jou? Dan word jij vast blij van onderstaande items!

PME jeans  PME shirt


Is het eerste wat jij nu denkt “ik moet als een speer naar de winkel!”? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Kleine waarschuwing: dit is op eigen risico. Wij kunnen het niet verantwoorden als je met dezelfde snelheden als bovenstaande coureurs naar Franeker komt (of je shopt ze gewoon razendsnel in onze webshop)!