Jeans, Jeans &.. Jeans

Door Sanne Rinzema - 22 september 2016 - Jeans
De jeans 10-daagse is in volle gang en loopt nog tot en met aanstaande zaterdag 24 september! En daarom vertellen wij je graag het allerlaatste nieuws over onze jeans. In ons assortiment hebben we meer dan 75 verschillende modellen en dus kan het eigenlijk niet anders dan dat er ook een jeans voor jou tussen zit! Vandaag lichten we een aantal van de nieuwste modellen van dit seizoen voor je uit.


De nieuwste modellen voor dit seizoen

Chasin

Maak als eerste kennis met het nieuwste jeansmodel van Chasin. De bikerjeans is namelijk weer helemaal hot dit seizoen. Je herkent het model aan de details op de knieën. Deze jeans hebben wij in twee kleuren in de winkel liggen, lichtblauw met gebleekte vlekken en donkergrijs die neigt naar het zwart. Door de gebleekte stukken is geen enkele jeans hetzelfde.

Chasin jeans

Pme

Naast het nieuwe jeansmodel van Chasin hebben we ook van PME een legendarische nieuw model; de ‘Skymaster’. De Skymaster heeft een ruimere pasvorm op de bovenbenen en loopt smal toe aan de onderkant. Fashion en comfort in één! Verkrijgbaar in twee verschillende wassingen.

PME Skymaster

Vanguard

Ook van Vanguard hebben we een nieuw model. De V8 die we nu ook in lengtemaat 30 aanbieden! De pasvorm van de V8 is een regular waist met slim straight leg. Ofwel een mooie aansluitende jeans met een stoer uiterlijk. Deze jeans hebben we ook in twee wassingen in de winkel.

Vanguard V8

Musthave van het seizoen: de grijze denim

Een trend waar je ook echt niet onderuit komt is de grijze denim. Van PME hebben we dit seizoen een grijze jeans in het model Skyhawk en Bare Metal. Grijs is te combineren met alle najaarskleuren en geschikt voor zowel een zakelijke als een jeanslook. Zeker de moeite waard dus om uit te proberen!

Grijze denim

Toe aan een nieuwe jeans? Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de winkel of webshop! Profiteer nu nog van de jeans 10-daagse, online en in de winkel geldig.  Op onze gehele jeanscollectie ontvang je nog tot en met zaterdag 24 september a.s. €15,- korting. Online wordt de korting in je winkelwagen verrekend.Jeans 10-daagse


Ps: Nieuwsgierig welke merken je allemaal in onze winkel tegenkomt? Dat zijn: Amsterdams Blauw, Alberto, Barb’one, Born with Apetite, Chasin, Cast Iron, G-STAR, Mac, Meyer, Gardeur, PME en Vanguard.