Koninklijk blauw met Scotch & Soda

Door Sanne Rinzema - 17 januari 2017 - Jeans
Ook al is het nog volop winter, in de winkel ligt de eerste voorjaarscollectie alweer in de schappen. En ook in onze webshop druppelen de eerste nieuwe items binnen. Mooi vooruitzicht toch? Om je alvast een kleine preview te geven vertellen we je graag meer over de nieuwe collectie van Scotch & Soda.

Trendkleur: blauw

We beginnen met één van de trendkleuren van komend seizoen: blauw. Klinkt misschien niet heel spannend omdat we blauw elk seizoen zien terugkomen, maar tussen blauw en blauw kan écht veel verschil zitten. Het gaat komend seizoen dan ook niet om één tint blauw, maar om verschillende tinten blauw! Blauw wordt komend seizoen veel gecombineerd met wit en rood. De kleur wordt niet alleen effen getoond maar ook veel afgewisseld met strepen en/of tekst op het kledingitem. Het mooie van blauw is; het past overal bij! Dus combineer je liever niet met rood en wit? Dan zijn er nog genoeg andere kleuren waar blauw ook bij past!


Scotch shirt     Scotch shirt

Tops & Jeans


In de nieuwe collectie zit voor ieder wat wils. Of je nu een comfortabele sweater zoekt voor casual friday of een gekleed overhemd voor een romantisch diner voor twee, je vindt het nu al in onze winkel. Het sleutelwoord in de t-shirts van de nieuwe collectie van Scotch? COMFORT!

“Waar maak ik nu mijn nieuwe outfit mee af”? horen we je denken.Natuurlijk met een te gekke nieuwe jeans van Amsterdams Blauw! Het enorm gewilde model ‘Ralston’ is er nu ook in een voorjaarsvariant. Deze lichte, bewerkte jeans is een ware eyecatcher. Misschien voor nu iets minder geschikt (lees: besmettelijk) maar zodra het voorjaarszonnetje er weer bij komt, is het écht een 'mustwear'.  


Scotch

Meer Scotch en Amsterdams Blauw?

We hebben nog véél meer trends voor je in petto. Dus houd vooral onze Facebook, Instagram en onze blog in de gaten voor de allernieuwste items van Scotch and Soda en Amsterdams Blauw.

Ps: Ons online aanbod kan afwijken van ons winkelaanbod, dus wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete item er is? Neem dan contact met ons op via de chat!