Lodewijk Mode voor Mannen on tour

Door Menno Steenstra - 23 juli 2014 - Winkel

On tour? Ja, wij waren on tour! On tour naar de Modefabriek in Amsterdam, om voor jullie de trends van zomer 2015 te bekijken. Jáháá, we weten het wel: de zomer van 2014 is nog (lang) niet voorbij, maar als echte fashionlovers kijken wij uit naar zulke events. En ondanks dat jullie, en wij evengoed, nog 'even' moeten wachten voordat het bij ons in Franeker in de winkel ligt: krijgen jullie vandaag alvast een voorproefje! Kijk (en lees) je mee?

 

TRENDY ZOMER 2015 IN!

Het is nu al lastig, maar straks kun je er helemaal niet meer omheen: (all-over) printjes! Zomer 2015 móet jij ze in je kast hebben liggen! In het bijzonder is iets met de Army print een onmisbaar item.  
We gaan voor de stoere looks, lekker vintage! En wat hoort daarbij? Denim, denim en nog eens denim! Ook een denim short mag volgende zomer niet in je kast ontbreken! 
En wat betreft matchen? Color blocking wordt het helemaal. Veel kleur, veel printjes, lekker vrolijk, lekker gek! 
Zomer 2015 kort samengevat? Alles kan en alles mag!

 Nieuwsgierig naar welke merken de echte eyecatchers waren tijdens Modefabriek? Waar jullie als Lodewijk klant veel van mogen verwachten in de zomer van 2015 is zeker weten het merk A Fish Named Fred. Maar ook new brand arrivals, voor Lodewijk, als Pearly King en Rehab Shoes, gaan rocken in zomer 2015!

 Wees slim en koop nu in onze 50% SALE alvast een aantal onmisbare items waarmee je zomer 2015 stylish ingaat. Van de sale profiteer je overigens niet alleen in de webshop, so feel free to stop by @ Franeker!