Najaar/Winter trends 2015

28 juli 2015 - Casual , Jeans

Een nieuw seizoen staat voor de deur

Ook al zitten we nog volop met ons hoofd in de zomer, de eerste nieuwe artikelen van de wintercollectie hangen alweer in onze winkel! In deze blog geven we jou alvast een tipje van de sluier wat je dit nieuwe seizoen in onze jeansafdeling kunt verwachten.

Trend 1: Combineer stoer & netjes

Merken als Cast Iron, No Excess, Scotch & Soda en Vanguard komen dit najaar met stoere jeans in bijzondere wassingen. Ook de nette look blijft hot. Je ziet in nieuwe collectie bijvoorbeeld mooie chino’s in aarde tinten die geschikt zijn voor vrijwel iedere gelegenheid.

Trend 2: Comfort is het toverwoord

Comfort staat centraal dit seizoen. De wintercollectie bestaat grotendeels uit comfortabele kleding zoals grof gebreide truien, pullovers, polo’s en shirts met unieke prints en dessins.

Trend 3: Spelen met laagjes

Een opvallende trend is het dragen van zoveel mogelijk lagen over elkaar heen. Layering is dé manier om variatie in je look aan te brengen.

Trend 4: Winterkleuren

De basiskleuren zwart, wit, bruin en blauw krijgen dit seizoen versterking van de modekleuren olive, warmrood en okergeel.

Trend 5: Onderscheidende details

De modemerken hebben ook in deze collecties weer enorm hun best gedaan om zich te onderscheiden van de rest. Denk bij onderscheidende details aan opvallende stiksels, logo’s en unieke bewerkingen van de materialen. 

Petrol najaar/winter trend