New Arrivals

24 december 2015 - Jeans

Het einde van het jaar is in zicht, wat voor ons betekent dat de eerste items van de nieuwe collectie binnenkomen. En hoewel het nog niet echt winter is geweest, kijken wij toch altijd weer erg uit naar het nieuwe fashionseizoen! In deze blog vertellen wij jou meer over de eerste items van G-STAR RAW, Scotch & Soda en Chasin.

Kleur! 

Als eerste beginnen we met de kleur, ja je hoort het goed kleur! Geel, blauw maar ook zeker pasteltinten ga je komend seizoen weer veel zien en waarschijnlijk dus ook dragen. Vooral bij G-STAR is okergeel een hoofdkleur en dit zie je dan ook terug in o.a. sweaters, overhemden en shirts.

Hou je het liever bij het vertrouwde blauw? Lucky you, want ook in de kleur blauw is de keuze reuze! Moet je nog even wennen aan het idee van opvallende kleuren en prints? Dan kan je prima terecht bij Chasin! Hier heb je namelijk de keuze uit mooie basis items. Chasin mixt met zowel blauw als pasteltinten. Met pasteltinten bedoelen we roze, mint, beige en lila. Goed om te weten, deze kleuren kunnen samen ook prima gecombineerd worden!

Prints

Bij Scotch & Soda zien we komend seizoen veel vrolijke prints zoals strepen, kersen en stippen! Dat klinkt zo bij elkaar misschien wel een beetje druk, maar zoals je ieder seizoen van Scotch and Soda mag verwachten is dit natuurlijk stylish verantwoord uitgevoerd.  

 

Hoe ziet dat er dan uit?

G-STAR 

G-star collage

Scotch and Soda 

Scotch and Soda collage


Chasin 

Chasin collage