Oh kom er eens kijken..

Door Sanne Rinzema - 26 november 2016 - Winkel
Met de feestdagen in het vooruitzicht helpen wij jou graag aan een mooie verlanglijst. Want ieder jaar weer stel je jezelf de vraag: 'wat moet ik nu weer op mijn verlanglijst zetten?!' Wij helpen je graag uit de brand!

Tip 1. Leesvoer! 

Ben je een liefhebber van lezen? Dan kunnen wij je waarschijnlijk heel blij maken! Speciaal voor de feestdagen verkopen wij een aantal boeken. Welke dat zijn? Het nieuwste boek over René van der Gijp, de bibliografie over Hans Kraay Jr. en het boek wat vorige week nog volop in de schijnwerpers stond van niemand minder dan Thomas Dekker. Verkoopprijs € 19,99

Tip 2. Bereid de lekkerste maaltijden

Ben je niet zo’n lezer, maar leer je wel graag meer over koken? Dan is dit boek perfect voor jou! Leer tips, trucs en recepten van de profs. Welke profs dat zijn? Jonnie en Thérèse Boer (Librije), Sergio Herman (Oud Sluit), Cees Helder en nog héél veel meer! En als extra bonus bij aankoop van het boek ontvang je een DVD waarin je ‘op stage gaat’ bij sterrenkoks. Verkoopprijs € 9,95

Tip 3. Vrolijke voeten

Warme en vrolijke voeten, een perfecte combinatie voor tijdens de feestdagen! Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met de nieuwste collectie van onze Happy Socks natuurlijk! Deze vrolijke sokken met de leukste prints zijn sowieso een feestje om in of uit te pakken. Verkoopprijs € 8,95

Tip 4. We ❤ Gadgets 

Met de Orbitkey heb je nooit meer last van grote bossen rammelende sleutels. Organiseer al je sleutels met deze handige gadget. Wil je er nog wat extra’s aan toe voegen? Wat dacht je van een USB of bieropener? De Orbitkey vind je in verschillende kleuren en materialen bij ons in de winkel. Verkoopprijs vanaf € 29,95, accessoires verkrijgbaar vanaf € 7,95.

Tip 5. Lekker ruiken!

Lekker ruiken dat willen we allemaal. Een parfum weggeven of op je verlanglijst zetten is dus altijd een goed idee. Met Barfly van Scotch & Soda of Ego van Chasin' kom jij lekker ruikend de feestdagen door. Probeer ze beide in de winkel en ontdek jouw favoriet! Verkoopprijs Barfly € 39,95, Ego € 39,95.

Tip 6. Goedgemutst

Al is de sneeuw misschien nog ver te zoeken, een muts is een item dat je met het wisselvallige weer in Nederland vaak plotseling nodig hebt. En een goede voorbereiding is het halve werk, niet waar? Met onze nieuwe collectie aan mutsen van Barts heb je niet alleen een warm hoofd, maar loop je er ook nog helemaal hip bij! Prijzen van de mutsen variëren tussen € 24,95 en € 29,95. Wil je de collectie helemaal compleet maken? Kies dan ook voor de bijpassende kol van Barts € 34,95.

Tip 7. Warme handen

Niets is zo vervelend dan dat je buiten je telefoon niet kunt gebruiken als je handschoenen aan hebt. Dankzij de handschoenen van Chasin' is dit nu voor jou verleden tijd. Op de vingertoppen zit materiaal waarmee je alsnog met je handschoenen aan kunt typen. Win-win situatie! Verkrijgbaar in verschillende varianten vanaf € 10,00 tot € 25,00.

Tip 8. Goed ondergoed

Op zoek naar mooi ondergoed? Bekijk dan zeker eens de nieuwste collectie boxershorts van Scotch & Soda! Vrolijke kleuren, opvallende prints en natuurlijk een fijne pasvorm. Verkrijgbaar in 2-pack voor € 29,95.

Tip 9. Strikje erom?

Voor wie netjes gekleed bij pakjesavond of tijdens het kerstdiner wil aanschuiven is een mooie vlinderstrik een prachtig cadeauartikel! Kostuums worden tegenwoordig veel gecombineerd met een vlinderdas, in plaats van een stropdas. Dus naast dat je netjes gekleed bent, ben je ook eigenlijk heel modieus bezig! Verkoopprijs € 19,95

Tip 10. Bon cadeau

Weet je niet zo goed wat voor specifieks je moet vragen, of wat je cadeau moet doen? Bepaal zelf welk bedrag je wilt geven met onze giftcard. Onze vernieuwde giftcard is een perfect cadeau waarmee de ontvanger zelf beslist wat hij wil hebben en in welke termijnen hij de giftcard inlevert. €? Dat is aan jou!